Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Hyundai Motor Group: Νέο σπορ μοντέλο με κυψέλες υδρογόνου [video]
[Drive]: Hyundai Motor Group: Νέο σπορ μοντέλο με κυψέλες υδρογόνου [video]

[Drive]: Hyundai Motor Group: Νέο σπορ μοντέλο με κυψέλες υδρογόνου [video]

Ο όμιλος Hyundai θα παρουσιάσει στις 7 Σεπτεμβρίου τα σχέδια του στον τομέα της υδρογονοκίνησης αλλά και ένα νέο σπορ μοντέλο με κυψέλες υδρογόνου.

Ο όμιλος Hyundai ασχολείται εδώ και χρόνια πιο «ζεστά» από κάθε άλλο κατασκευαστή με το υδρογόνο και τη χρήση αυτού τόσο σε επιβατικά οχήματα όσο και σε εμπορικά ή δημοσίων μεταφορών. Μάλιστα, ο κορεατικός κολοσσός, πέρα από τα όποια δείγματα γραφής έχει κατά καιρούς «δώσει» στο κοινό (Nexo, ix35 κ.α.), έχει δημιουργήσει και ένα ξεχωριστό «κομμάτι» εντός του ομίλου με την ονομασία «HTWO» που ασχολείται καθημερινά, αποκλειστικά, με τα συστήματα υδρογόνου και τις όποιες εφαρμογές μπορούν να προκύψουν από αυτά.

Στα πλαίσια λοιπόν του διαδικτυακού φόρουμ που φέρει την ονομασία «Hydrogen Wave», το Hyundai Motor Group, θα αποκαλύψει στις 7 Σεπτεμβρίου εκτενώς τα σχέδια του στον τομέα της υδρογονοκίνησης, σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες του, ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια, πόσα νέα προϊόντα θα προκύψουν και φυσικά ως κερασάκι στην τούρτα, θα παρουσιάσει κι ένα νέο σπορ μοντέλο που θα κινείται όπως αντιλαμβάνεστε, με κυψέλες υδρογόνου.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Hyundai κατά τη διάρκεια του φόρουμ θα παρουσιαστούν υπερσύγχρονα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα με κυψέλες υδρογόνου και ποικίλες εφαρμογές σε αυτόν τον τομέα. Θυμίζουμε πως το 2015 η Hyundai είχε δημιουργήσει το υδρογονοκίνητο πρωτότυπο «N 2025 Vision Grand Turismo» το οποίο πέραν των κορυφαίων τεχνολογικών καινοτομιών του, απέδιδε και περισσότερους από 870 ίππους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!