Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Η Honor και η Jeep ενώνουν τις δυνάμεις τους και οδηγούν την περιπέτεια
[Drive]: Η Honor και η Jeep ενώνουν τις δυνάμεις τους και οδηγούν την περιπέτεια

[Drive]: Η Honor και η Jeep ενώνουν τις δυνάμεις τους και οδηγούν την περιπέτεια

H ΗΟΝΟR και η JEEP, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν για όλους εκείνους που τολμούν, μια σειρά από offline δράσεις και μοναδικό digital περιεχόμενο που θα δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία.

H HONOR, το νεανικό brand τεχνολογίας, για πρώτη φορά συνεργάζεται με την JEEP, τη θρυλική μάρκα που εδώ και 80 χρόνια είναι συνώνυμη της ελευθερίας, της περιπέτειας και της αυθεντικότητας! Η JEEP, η οποία έχει ταυτιστεί με τη δύναμη, τη στιβαρότητα και την υψηλή τεχνολογία των SUV της, με το νέο Plug-in hybrid Renegade 4xe δημιουργεί τον ιδανικό συνδυασμό με το νέο rugged smartwatch HONOR Watch GS Pro, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της περιπέτειας.

H ΗΟΝΟR και η JEEP, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν για όλους εκείνους που τολμούν, μια σειρά από offline δράσεις και μοναδικό digital περιεχόμενο που θα δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία. Με κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για περιπέτεια, τις υψηλές επιδόσεις και την τεχνολογία αιχμής, οι δύο μάρκες δημιουργούν προτάσεις που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική, τη σύγχρονη τεχνολογία , αλλά και την αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον.

Το HONOR Watch GS Pro , με 25 ημέρες αυτονομία μπαταρίας είναι κατασκευασμένο για να ανταπεξέλθει ακόμη και στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα. Το HONOR Watch GS Pro έχει περάσει με επιτυχία 14 διαφορετικές δοκιμές MIL-STD-810G, όπως ανθεκτικότητα σε θερμοκρασία-υγρασία-υψόμετρο, ανθεκτικότητα σε αλάτι / ομίχλη, αντοχή στην άμμο και την υγρασία που του επιτρέπουν να αντέχει σε ακραίες συνθήκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!