Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Groupe Renault: Νέο Lada Niva το 2024
[Drive]: Groupe Renault: Νέο Lada Niva το 2024

[Drive]: Groupe Renault: Νέο Lada Niva το 2024

Χάρη στο νέο Business Unit του στρατηγικού πλάνου Renaulution, που ενώνει Lada και Dacia και εξορθολογίζει αριθμό αμαξωμάτων και σασί, η Lada θα είναι σε θέση να λανσάρει τη νέα γενιά Niva το 2024.

Μεταξύ των πολλών ανακοινώσεων του νέου στρατηγικού σχεδίου Renaulution του Groupe Renault, αξίζει να αναφερθούμε σε μία, δευτερεύουσα είναι η αλήθεια για την ΕΕ. Αυτή της επαναδραστηριοποίησης της Lada. Η ρωσική φίρμα είναι θεσμός στη χώρα αυτή, ήδη από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Πρώτα με τo Zhiguli της VAZ και στη συνέχεια με το Niva, ένα από τους πιο διάσημα σκληροτράχηλα τζιπ στον κόσμο.

Ένα Niva που εξαφανίστηκε πρόσφατα από την ευρωπαϊκή αγορά, αλλά συνέχισε την καριέρα του στη Ρωσία αρχικά με το όνομα «4×4» και από εφέτος με το όνομα «Niva Legent », καθώς ανέκτησε το δικαίωμα χρήσης του που είχε μέχρι πρότινος η Chevrolet. Και το μέλλον του ήρθε να επιβεβαιώσει σήμερα το Groupe Renault (όπου ανήκει η AvtoVAZ ), διά στόματος Luca de Meo.

To Business Unit που δημιουργήθηκε με την Dacia θα επιτρέψει στη Lada να επωφεληθεί από την πρόσφατη σπονδυλωτή πλατφόρμα CMF στη έκδοση B. Αυτή που θα χρησιμοποιηθεί για τη μελλοντική γενιά του Niva που επιβεβαιώθηκε για το 2024.

Τα πρωτότυπα σκίτσα των Lada Niva Vision και του C-SUV της Dacia, του Bigster

«Η γκάμα προϊόντων της Lada και της Dacia θα βασίζονται στην πολύ ευέλικτη και ανταγωνιστική ως προς το κόστος πλατφόρμα CMF-B.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!