Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Groupe Renault: Νέο Dacia Bigster, μεγαλύτερο από το Duster [video]
[Drive]: Groupe Renault: Νέο Dacia Bigster, μεγαλύτερο από το Duster [video]

[Drive]: Groupe Renault: Νέο Dacia Bigster, μεγαλύτερο από το Duster [video]

Το στρατηγικό πλάνο Renaulution του Groupe Renault περιλαμβάνει τη διεύρυνση της γκάμας της Dacia και την ενίσχυση της αποδοτικότητάς της σε συνδυασμό με τη Lada, με την οποία η ρουμανική εταιρεία αποτελούν πλέον ένα νέο Business Unit.

Η Dacia, μέλος του Groupe Renault, ανακοίνωσε το στρατηγικό της πλάνο για τα επόμενα 5 χρόνια, παράλληλα με την παρουσίαση του πρωτοτύπου Bigster που μας προετοιμάζει για το νέο C-SUV παραγωγής.

Μέσα στα προηγούμενα 15 χρόνια, η Dacia γνώρισε μεγάλη επιτυχία, επεκτείνοντας το δίκτυό της σε 44 χώρες, και σημειώνοντας 7 εκατομμύρια πωλήσεις. Η ρουμάνικη φίρμα σκοπεύει να διατηρήσει τον προσιτό χαρακτήρα των μοντέλων της, προσφέροντας παράλληλα πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση.

Η δημιουργία της επιχειρηματικής συμμαχίας Dacia-Lada εντός του ομίλου Renault, έχει στόχο να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα της Dacia βοηθώντας στην επέκταση της γκάμας της με νέα προιόντα. Σύμφωνα με τον Denis Le Vot, CEO των Dacia και Lada, αυτή η εξέλιξη θα επιτρέψει την πλήρη εκμετάλλευση της πλατφόρμας CMF-B και την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας, ανταγωνιστικότητας και ελκυστικότητας των μοντέλων τους. Ενδεικτικό είναι πως Dacia και Lada θα μειώσουν τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούν από τέσσερις που είναι σήμερα σε μία (CMF-B) και τα αμαξώματα από 18 σε 11.

Η μελλοντική γκάμα της Dacia θα χρησιμοποιεί κινητήρες με εναλλακτικά καύσιμα αλλά και υβριδικά συστήματα κίνησης προκειμένου να ικανοποιήσει τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων και τις ανάγκες του απευθυνόμενου κοινού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!