Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Groupe Renault: Aυτό είναι το στρατηγικό πλάνο για το μέλλον του ομίλου
[Drive]: Groupe Renault: Aυτό είναι το στρατηγικό πλάνο για το μέλλον του ομίλου

[Drive]: Groupe Renault: Aυτό είναι το στρατηγικό πλάνο για το μέλλον του ομίλου

Σε τρεις φάσεις η ολοκλήρωση του σχεδίου «Renaulution»- Στόχος αρχικά η κερδοφορία και στη συνέχεια το πέρασμα στις νέες τεχνολογίες.

Τη νέα εποχή Renault και το πλάνο που θα την οδηγήσει σε αυτήν παρουσίασε ο CEO της εταιρείας, ο Luca de Meo.

Ο de Meo παρουσίασε τους στόχους τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την παραγωγή, όσο και με τα νέα μοντέλα του Groupe Renault, αλλά και το προφίλ που θα έχει η κάθε μάρκα.

Το σχέδιο χωρίζεται σε τρεις φάσεις τόσο επιχειρησιακά όσο και χρονικά. Η πρώτη φάση που ακούει στο όνομα «Resurrection», έχει ως στόχο την οικονομική «ανάσταση» της εταιρείας και στην απόκτηση ικανής ρευστότητας έως το 2023. Αυτό θα της δώσει τη δυνατότητα να περάσει στη δεύτερη φάση που θα ξεκινήσει αμέσως μετά και θα έχει ως αντικείμενο την πλήρη ανανέωση της γκάμας. Η φάση αυτή ακούει στο κωδικό όνομα «Renovation» και σύμφωνα με τα όσα είπε ο de Meo θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2025.

Η ανανέωση της γκάμας θα είναι και αυτή που σύμφωνα με το πλάνο θα οδηγήσει στην πολυπόθητη κερδοφορία, καθώς πλέον η Renault δεν θα στοχεύει στο να κάνει όγκους πωλήσεων αλλά στο πώς θα φέρνει χρήμα στα ταμεία της εταιρείας, τα οποία στη συνέχεια θα επενδύονται σε νέα ακόμη πιο αποδοτικά σχέδια.

Εδώ ξεκινά και η τρίτη φάση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης που ακούει στο όνομα «Revolution» και έχει να κάνει με τις νέες μορφές κινητικότητας και τις νέες τεχνολογίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!