Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Οι γείτονες του έκαναν μήνυση γιατί η BMW του έχει δυνατή εξάτμιση
[Drive]: Οι γείτονες του έκαναν μήνυση γιατί η BMW του έχει δυνατή εξάτμιση

[Drive]: Οι γείτονες του έκαναν μήνυση γιατί η BMW του έχει δυνατή εξάτμιση

Ο ιδιοκτήτης τριών βελτιωμένων BMW αναστατώνει τη γειτονιά με τις θορυβώδεις εξατμίσεις των αυτοκινήτων του και κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο.

Ένας ιδιοκτήτης βελτιωμένων BMW που μένει στο σπίτι των γονιών του στο Carlsbad της Καλιφόρνια, δέχθηκε μηνύσεις από δύο γείτονες για δυνατή εξάτμιση και επικίνδυνη οδήγηση, οι οποίοι ζητούν να πληρώσει αποζημίωση $15.000!

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του ο Bryan Hillman είναι μια BMW 3 Series Convertible (E36), μια BMW 5 Series (E39) και η εικονιζόμενη υπερβολικά χαμηλωμένη BMW 3 Series (E46) που βρίσκεται στο επίκεντρο των καταγγελιών εις βάρος του.

Ο Bryan δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφίες από τις μηνυτήριες αναφορές που έλαβε από τους δύο γείτονες. Στο πρώτο από αυτά, μια γυναίκα που ονομάζεται Suzan αναφέρει πως διαταράσσει την ησυχία του σπιτιού της εδώ και πέντε χρόνια με τις δυνατές εξατμίσεις των βελτιωμένων αυτοκινήτων του και τους επικίνδυνους ελιγμούς που κάνει στη γειτονιά.

Επιπλέον, αναφέρει πως ο Bryan της μίλησε με άσχημο τρόπο, ενώ η μητέρα του Debbie δεν παρενέβη για να διορθώσει την κατάσταση παρά τις προτροπές των γειτόνων. Για αυτό το λόγο η γυναίκα ζητά $10.000 ως αποζημίωση, ενώ ένας άλλος γείτονας με τα ίδια παράπονα ζητά ακόμη $5.000.

Ο Hillman δεν φαίνεται να πτοείται από τις καταγγελίες, καθώς μέσω του καταστήματος clockincollective που διατηρεί, πουλά ένα αυτοκόλλητο με την επιγραφή “FUCKSUSAN” το οποίο προφανώς αναφέρεται στη γυναίκα που παραπονέθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!