Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: FV Frangivento Sorpasso: Ιταλικό υπεραυτοκίνητο με κινητήρα V10
[Drive]: FV Frangivento Sorpasso: Ιταλικό υπεραυτοκίνητο με κινητήρα V10

[Drive]: FV Frangivento Sorpasso: Ιταλικό υπεραυτοκίνητο με κινητήρα V10

Το νέο δημιούργημα της FV Frangivento είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις Stradale και GTXX.

Μετά από τα υπεραυτοκίνητα Asfanè DieciDieci και το αντίστοιχο Charlotte Roadster, η ιταλική φίρμα FV Frangivento με έδρα το Τορίνο παρουσίασε το νέο της μοντέλο με το όνομα Sorpasso που – τουλάχιστον εμφανισιακά – μοιαζει πιο κοντά σε αυτοκίνητο παραγωγής.

Το FV Frangivento Sorpasso διατίθεται σε δύο εκδόσεις – Stradale και GTXX. Η έκδοση Stradale που βλέπουμε στις φωτογραφίες υιοθετεί επιθετικό σχεδιασμό με ψηλά τοποθετημένα φώτα εμπρός, φουσκωμένα φτερά, έντονα σμιλεμένο αμάξωμα, πλευρικές εισαγωγές αέρα και αντισυμβατική ουρά η οποία χαραχκτηρίζεται από ένα τεράστιο διαχύτη και τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης κάτω από την εναία λωρίδα LED για τα πίσω φώτα που φαίνεται να διαπερνά το αμάξωμα.

Η έκδοση GTXX θα έχει ακόμα πιο ακραία εμφάνιση εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά προδιαγραφών GT3 με επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα. Σε κάθε περίπτωση οι ιδιοκτήτες θα συμμετέχουν στη διαδικασία σχεδιασμού και εξέλιξης μέσω ειδικού προγράμματος διάρκειας 30 ημερών, έτσι ώστε να προσαρμόσουν το όχημα στο δικό τους γούστο.

Στο εσωτερικό για το οποίο δεν έχουμε εικόνες, θα κυριαρχουν οι επενδύσεις από Alcantara και από δέρμα του Mario Levi Group. Έχουμε επίσης τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης Avatar Driving Assistant εξελιγμένη από την εταιρεία Sistemevo που θα λειτουργεί ως ψηφιακός συνοδηγός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!