Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ford: Πρωτιά στις πωλήσεις επαγγελματικών στην Ελλάδα το 2020
[Drive]: Ford: Πρωτιά στις πωλήσεις επαγγελματικών στην Ελλάδα το 2020

[Drive]: Ford: Πρωτιά στις πωλήσεις επαγγελματικών στην Ελλάδα το 2020

Η διαχρονική εμπιστοσύνη του Ελληνικού κοινού στα επαγγελματικά μοντέλα της Ford χάρισαν στην εταιρεία μερίδιο αγοράς που έφτασε το 22% -το υψηλότερο την τελευταία 20ετία.

Επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική εμπιστοσύνη των Ελλήνων αγοραστών στα επαγγελματικά της μοντέλα, όπως τα Fiesta Van, Transit, Transit Custom και Ranger, η Ford αναδείχτηκε τη χρονιά που μας πέρασε η Νο 1 σε πωλήσεις εταιρεία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV).

Με δεδομένες τις προκλήσεις και περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία του COVID-19 και στη χώρα μας, η επίδοση αυτή έρχεται για μία ακόμα φορά ως επισφράγισμα της κορυφαίας δυναμικής της Ford στην κατηγορία, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως την πληρότητα των διαθέσιμων προτάσεών της σε αυτό το τμήμα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου. Από το Fiesta Van και το Transit, έως το σκληροτράχηλο Ranger, η Ford συνεχίζει να προσφέρει προτάσεις που λύνουν τα χέρια του επαγγελματία, εξασφαλίζοντας του προηγμένες τεχνολογίες, κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης, αλλά και απαράμιλλα επίπεδα αντοχής και αξιοπιστίας.

Πρώτη και με διαφορά
Σε μία αγορά στην οποία η ζήτηση εμφανίζεται μειωμένη κατά 13,9%, οι ταξινομήσεις νέων επαγγελματικών οχημάτων Ford αυξήθηκαν το 2020 κατά 18% σε σχέση με τα επίπεδα του 2019. Αξιοσημείωτο της εμπιστοσύνης που επέδειξαν οι Έλληνες επαγγελματίες στα LCV μοντέλα της Ford αποτελεί το κορυφαίο μερίδιο που κατέκτησε η εταιρεία στο σύνολο της κατηγορίας, το οποίο ανήλθε στο 22%, επίδοση που είναι η μεγαλύτερη στην τελευταία 20ετία.

Ως απόρροια των κορυφαίων αυτών επιτευγμάτων, το Ford Ranger αναδείχθηκε το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία των pick-up αυτοκινήτων, ενώ αντίστοιχα το Transit Custom το best-seller επαγγελματικό van 1 τόνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!