Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: H Ford σε καλεί να σχεδιάσεις μια νέα, «σπέσιαλ», έκδοση του Puma ST
[Drive]: H Ford σε καλεί να σχεδιάσεις μια νέα, «σπέσιαλ», έκδοση του Puma ST

[Drive]: H Ford σε καλεί να σχεδιάσεις μια νέα, «σπέσιαλ», έκδοση του Puma ST

Η Ford για πρώτη φορά απευθύνεται στους λάτρεις των επιδόσεων για να την βοηθήσουν να δημιουργήσει μία ειδική έκδοση του Puma ST, ψηφίζοντας τα χαρακτηριστικά που θέλουν να έχει, μέσω των social media.

Σε μία ρηξικέλευθη εκδοχή ανθρωποκεντρικής σχεδίασης, η Ford προσφέρει στους λάτρεις των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων σε όλη την Ευρώπη μία μοναδική ευκαιρία. Να την βοηθήσουν στη δημιουργία ενός νέου μοντέλου της Ford Performance.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι μια ειδική έκδοση του νέου Puma ST θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με οπαδούς της μάρκας μέσω online ψηφοφοριών στα social media.

Σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η Ford επιτρέπει σε πελάτες να αποφασίζουν για τη σχεδίαση ενός οχήματος παραγωγής, οι χρήστες σε Twitter και Instagram θα έχουν την ευκαιρία στο διάστημα 1-10 Ιουνίου να επιλέξουν μία σειρά από σχεδιαστικά στοιχεία για την έκδοση περιορισμένης παραγωγής του πρώτου SUV της Ford Performance που διατίθεται στην Ευρώπη.

Οι επικρατέστερες προτάσεις θα υλοποιηθούν στην τελική έκδοση του Puma ST Special Edition, το οποίο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στην Κραϊόβα της Ρουμανίας, και θα είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Καταθέτοντας τις προτιμήσεις τους σε ψηφοφορίες που διοργανώνονται στα κανάλια της Ford στο Twitter και το Instagram σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές, οι οπαδοί του εγχειρήματος θα μπορούν να αποφασίζουν τους χρωματικούς συνδυασμούς σε στοιχεία όπως το αμάξωμα, τα αυτοκόλλητα, οι δαγκάνες των φρένων και οι ραφές των ζωνών ασφαλείας του μοντέλου και να επιλέγουν εάν στο εξωτερικό του θα φέρει διακριτικά σήματα ή όχι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!