Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: «Ford Εύκολα»: Τώρα η απόκτηση ενός Ford γίνεται ακόμη πιο εύκολη και συμφέρουσα
[Drive]: «Ford Εύκολα»: Τώρα η απόκτηση ενός Ford γίνεται ακόμη πιο εύκολη και συμφέρουσα

[Drive]: «Ford Εύκολα»: Τώρα η απόκτηση ενός Ford γίνεται ακόμη πιο εύκολη και συμφέρουσα

Νέο ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τη Ford – Ισχύει ως το τέλος του 2020 και συνοεδεύεται από δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό συνολικής αξίας έως και €930 για το Puma.

Σε μια εποχή που η απόκτηση αυτοκινήτου δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, η Ford Motor Ελλάς καινοτομεί και καθιστά την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου πιο εύκολη από ποτέ.

Έτσι προσφέρει τώρα μέσω της Ford Finance, σε όλους τους πελάτες της, ένα άκρως συμφέρον και ευέλικτο ανάλογα με τις ανάγκες του πρόγραμμα χρηματοδότησης, το «Ford Εύκολα». Το πρόγραμμα προσφέρει επιπλέον και μοναδικά οφέλη και πλεονεκτήματα.

Χάρη σε αυτό, μπορείτε να επωφεληθείτε του εξαιρετικά χαμηλού και σταθερού ονομαστικού επιτοκίου 1,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) αλλά και της ευέλικτης περιόδου αποπληρωμής με διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες. Το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης FordΕύκολα τίθεται σε ισχύ άμεσα και θα διαρκέσει έως το τέλος του έτους.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Εκτός από τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η αγορά του αγαπημένου σας Ford συνοδεύεται από σημαντικά επιπλέον οφέλη.

Ειδικά για το νέο Puma, η Ford Motor Ελλάς προσφέρει δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και €930, έτσι ώστε όλες οι εκδόσεις Puma να διαθέτουν στο στάνταρ εξοπλισμό τους προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’ και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!