Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ford Bonus: Η πιο συμφέρουσα επιλογή
[Drive]: Ford Bonus: Η πιο συμφέρουσα επιλογή

[Drive]: Ford Bonus: Η πιο συμφέρουσα επιλογή

Σήμερα μπορείς να αποκτήσεις κάθε Ford με επιτόκιο 0,99%, 8ετή εγγύηση και πολλά άλλα προνόμια, χάρη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ford Bonus.

Σε μια εποχή γεμάτη δυσκολίες, η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου δεν πρέπει να είναι μια από αυτές. Ο αγοραστής πρέπει να ανταμείβεται για την επιλογή του με ευκολίες αποπληρωμής και με πληθώρα προνομίων. Αυτό ακριβώς προσφέρει το Ford Bonus .

Δεν πρόκειται για ένα ακόμη χρηματοδοτικό πρόγραμμα, αλλά για έναν κόσμο προνομίων που καθιστά ιδιαίτερα συμφέρουσα την αγορά ενός Ford σήμερα. Ανάμεσα σε αυτά είναι το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς, η μεγαλύτερη εγγύηση μηχανικών μερών σε αυτοκίνητο σήμερα, αλλά και επιπλέον χρηματικό όφελος σε κάποιες περιπτώσεις. Έτσι, μπορείς να κάνεις δικό σου ένα Ford Fiesta, EcoSport, Puma , Focus ή Kuga πιο εύκολα από ποτέ.

Με το Ford Bonus , το επιτόκιο διατηρείται στο απίστευτα χαμηλό 0,99%* για όλη τη διάρκεια της περιόδου αποπληρωμής, η οποία μπορεί να φτάσει τα πέντε χρόνια (60 μήνες), περιορίζοντας έτσι σημαντικά την επιβάρυνση στην τσέπη του αγοραστή. Και για όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για τρία χρόνια ακόμη, το αυτοκίνητο καλύπτεται από τη μοναδική 8ετή, εργοστασιακή εγγύηση της αγοράς, για ξεγνοιασιά και σιγουριά.

Επιπλέον, στην περίπτωση του Ford Puma κερδίζεις δωρεάν έξτρα εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!