Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: FIAT Double Play: Μοναδικές προσφορές με όφελος έως €3.200
[Drive]: FIAT Double Play: Μοναδικές προσφορές με όφελος έως €3.200

[Drive]: FIAT Double Play: Μοναδικές προσφορές με όφελος έως €3.200

Μέσω του προγράμματος Double Play, η FIAT προσφέρει πληθώρα σημαντικών προνομίων και εκπτώσεων προσφέροντας στους υποψήφιους πελάτες της όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος.

Διαχρονικά τα μοντέλα της FIAT ξεχώριζαν για την ευχάριστη αίσθηση στον δρόμο, την τεχνολογική πρωτοπορία τους, την άριστη σχέση τιμής/αξίας και φυσικά, αξεπέραστη ιταλική φινέτσα.

Προκειμένου να κάνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά πιο εύκολα στην απόκτηση, η ελληνική αντιπροσωπεία της FIAT λάνσαρε το πρόγραμμα Double Play . Ένα νέο προωθητικό πρόγραμμα αγοράς που δίνει την ευκαιρία σε περισσότερους υποψήφιους πελάτες να αποκτήσουν, μέσω ενός μοναδικού πακέτου προνομίων, ένα ιταλικό αυτοκίνητο.

Το FIAT Double Play δεν εξαντλεί τα προνόμιά του σε μία έκπτωση στην αρχική τιμή πώλησης. Αλλά δίνει στον υποψήφιο αγοραστή τη δυνατότητα να επιλέξει ένα σύνολο παροχών που θα κάνουν τη συμβίωση με το νέο του FIAT ακόμα καλύτερη και πιο οικονομική.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα Double Play της FIAT προσφέρει εκπτώσεις ύψους έως και €3.200 σε όλα τα μοντέλα, προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης με επιτόκιο από 3,9% και εξόφληση έως 72 μήνες. Αλλά και εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών ή 200.000 km, για να απολαμβάνεις χωρίς χιλιομετρικό άγχος το αυτοκίνητό σου. Και ως κερασάκι στην τούρτα «FIAT Double Play», προσφέρεται δωρεάν οδική βοήθεια για πέντε χρόνια.

Το πρόγραμμα «FIAT Double Play» είναι διαθέσιμο στο σύνολο της γκάμας των επιβατικών μοντέλων της εταιρείας και καλύπτει όλες τις προτάσεις με κινητήρες βενζίνης, φυσικού αερίου (CNG) και ντίζελ.

Συγκεκριμένα, το 500 διατίθεται με όφελος έως €3.200 και το SUV 500Χ με χρηματοδότηση ακόμα και μηδενική προκαταβολή και 5 χρόνια εγγύηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!