Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ferrari Road Show στον Πειραιά, 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου
[Drive]: Ferrari Road Show στον Πειραιά, 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου

[Drive]: Ferrari Road Show στον Πειραιά, 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου

Σε δύο μέρες από σήμερα διοργανώνεται από τον δήμο του Πειραιά και την Περιφέρειας Αττικής το πρώτο Ferrari Road Show με τη συμμετοχή 30 αυτοκινήτων από το Maranello.

Από την προσεχή Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, ο Πειραιάς θα εξελιχτεί σε πόλο έλξης των φαν της Ferrari και των φίλων της αυτοκίνησης γενικότερα, με την απόβαση 30 αυτοκινήτων του Maranello στο Μεγάλο Λιμάνι.

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές ιταλικό κλαμπ ιδιοκτητών Ferrari, το Passione Rossa, έρχεται για πρώτη φορά στον Πειραιά. Πρόκειται για μια δράση του δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής που σκοπό έχει να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών με ένα event υψηλού ενδιαφέροντος.

Συνολικά, 30 ξεχωριστές Ferrari, μεταξύ των οποίων παλιότερα και νέα μοντέλα όπως η Enzo, η Portofino, η 360 Modena, California T, η 458 Speciale, η Mondial, η 355 F1, θα βρίσκονται από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο μεγάλο λιμάνι. Το πρώτο Ferrari Road Show γίνεται στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη γιορτή-θεσμό του Πειραιά, που πραγματοποιείται για έβδομη συνεχή χρονιά με δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.

Τα διάσημα ιταλικά αυτοκίνητα θα φωτογραφηθούν και θα κινηματογραφηθούν σε ένα εντυπωσιακό Road Show στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα του Μεγάλου Λιμανιού, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης του Πειραιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!