Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Έβαλαν μεγάλη γρίλια σε παλαιότερη BMW 5 Series
[Drive]: Έβαλαν μεγάλη γρίλια σε παλαιότερη BMW 5 Series

[Drive]: Έβαλαν μεγάλη γρίλια σε παλαιότερη BMW 5 Series

Η BMW 5 Series E60 της εποχής Chris Bangle άλλαξε πρόσωπο.

Η μάσκα των BMW M3 Sedan και M4 Coupe έχει διχάσει τους οπαδούς της βαυαρικής φίρμας τους τελευταίους μήνες, όμως μετά από τα αντίστοιχα renderings με εφαρμογή της σε παλαιότερα μοντέλα δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και πραγματικά βελτιωτικά κιτ που μιμούνται τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της.

Ένα παράδειγμα είναι η εικονιζόμενη BMW 5 Series E60 (2003-2010) πέμπτης γενιάς, που απέκτησε εμπρός προφυλακτήρα τύπου M3/M4.

Όπως βλέπετε εκτός από την χαρακτηριστική γρίλια που καλύπτει όλο το ύψος της μάσκας, ο προφυλακτήρας υιοθετεί επίσης την κεντρική εισαγωγή αέρα, τα σπλίτερ και τις πλευρικές εσοχές που γνωρίσαμε στις M3 και M4 . Βέβαια εδώ έχουν γίνει οι απαραίτητες μετατροπές ώστε το σχήμα του να ταιριάξει με τις καμπύλες των φαναριών της E60 και το καπό που δεν έχει τα νεύρα και τα φουσκώματα των νεότερων μοντέλων.

Το αποτέλεσμα θα το χαρακτηρίζαμε εκκεντρικό, και παρόλο που – αντικειμενικά μιλώντας – οι γραμμές του Chris Bangle στην Σειρα 5 δεν ταιριάζουν με τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της BMW, είναι σίγουρο πως το όχημα θα μαγνητίσει τα βλέμματα από όπου και αν περάσει – ακόμα και αν αυτό γίνει για τους λάθος λόγους.

Ο προφυλακτήρας διατίθεται προς πώληση στην κινεζική σελίδα Taobao ενώ εκτός από το εικονιζόμενο σχέδιο M3/M4 υπάρχει και διαφορετικό που ακολουθεί τις γραμμές της M2.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!