Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επίσημο: Volkswagen ID. LIFE, ένα πρωτότυπο μικρό ηλεκτρικό
[Drive]: Επίσημο: Volkswagen ID. LIFE, ένα πρωτότυπο μικρό ηλεκτρικό

[Drive]: Επίσημο: Volkswagen ID. LIFE, ένα πρωτότυπο μικρό ηλεκτρικό

Η Volkswagen αποφάσισε να παρουσιάσει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Μονάχου μία σπουδή του μικρού ηλεκτρικού της μοντέλου, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 2025, με τιμή περίπου 20.000 ευρώ.

Το ID. LIFE είναι ένα πρωτότυπο όχημα που βασίζεται σε μία μικρότερη εκδοχή της πλατφόρμας MEB του ομίλου Volkswagen. Προϊοντικά τοποθετείται κάτω από το ID. 3 και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πρακτικό αυτοκίνητο πόλης. Σκεφτείτε κάτι σαν το διάδοχο του e-up! αλλά σχεδιασμένο εξαρχής για ηλεκτροκίνητο και -για πρώτη φορά- με την κίνηση να μεταδίδεται στον μπροστινό άξονα.

«Το ID. LIFE αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πόσο μοναδικά ευέλικτη είναι η MEB. Η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για οχήματα όλων των τύπων, από μικρά αυτοκίνητα έως φορτηγά», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Thomas Ulbrich, υπεύθυνος εξέλιξης στο ΔΣ της Volkswagen. «Είναι η πιο σπονδυλωτή ηλεκτρική αρχιτεκτονική στη βιομηχανία. Μόλις αρχίζουμε να αξιοποιούμε τις δυνατότητες της MEB. Η απόδοση, η ικανότητα φόρτισης και το εύρος της θα συνεχίσουν να βελτιώνονται με κάθε νέο μοντέλο και ενημέρωση λογισμικού».

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου, θέλοντας να δώσει ένα στίγμα για τις δυνατότητες που μπορεί να παρέχει, είναι εξοπλισμένο με μία κονσόλα video games και προτζέκτορα. Ο τελευταίος προβάλλει σε μία αναδιπλούμενη οθόνη, που αποκαλύπτεται μέσα από το ταμπλό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!