Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επίσημο: Νέο Nissan Townstar, αλλά χωρίς… ντίζελ [video]
[Drive]: Επίσημο: Νέο Nissan Townstar, αλλά χωρίς… ντίζελ [video]

[Drive]: Επίσημο: Νέο Nissan Townstar, αλλά χωρίς… ντίζελ [video]

Το Townstar είναι το νέο κόμπακτ βαν της Nissan, αντικαταστάτης του NV 250 και δίδυμο αδέλφι του Renault Kangoo. Και περιέργως πώς για επαγγελματικό βαν, δεν διατίθεται σε ντίζελ.

Το Nissan NV 250 μετονομάστηκε στη νέα εκδοχή του σε Nissan Townstar. Το καινούργιο κόμπακτ βαν της ιαπωνικής φίρμας, το Townstar, βαδίζει επί τα ίχνη του προκατόχου του. Και όπως το NV 250 ήταν κλώνος του παλιού Kangoo, το νέο Townstar είναι ο δίδυμος αδελφός του νέου Kangoo Van .

Με λίγες μόνο αλλαγές στη μάσκα για να επισημαίνει τη διαφορά του, διακοσμημένο με έναν ολοκαίνουργιο λογότυπο, αυτό το LCV είναι επιπλέον το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο της Nissan που παρουσιάζεται επίσημα από τη νέα οικογένεια των «…star»: Interstar, Primastar και Townstar.

Στο εσωτερικό τα πράγματα είναι ίδια με το γαλλικό μοντέλο. Έτσι, το νέο Townstar είναι ντυμένο στα «Renault» και έχει τον ίδιο εξοπλισμό, αν και δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι λεπτομέρειες των στάνταρ ή προαιρετικών στοιχείων, ούτε οι τιμές.

Το ίδιο ισχύει και για τα πολλά βοηθήματα ασφαλείας και τα βοηθήματα οδήγησης που μπορούν να τοποθετηθούν στο γιαπωνέζικο κόμπακτ βαν: Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, παρακολούθηση λωρίδας κυκλοφορίας, ανάγνωση πινακίδων του ΚΟΚ, εποπτεία τυφλών σημείων… Για πρώτη φορά μάλιστα, η Nissan ενσωματώνει το Round View Monitor με τέσσερις κάμερες στον εξοπλισμό του Townstar, παρέχοντας προβολή 360° γύρω από το αυτοκίνητο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!