Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επίσημο: Νέο Kia Sportage EU spec [video]
[Drive]: Επίσημο: Νέο Kia Sportage EU spec [video]

[Drive]: Επίσημο: Νέο Kia Sportage EU spec [video]

Λίγο πριν από την επίσημη παρουσίασή του στο κοινό, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου στις 6 Σεπτεμβρίου, η Kia μας αποκαλύπτει την ευρωπαϊκή εκδοχή του νέου Sportage V.

Η Kia παρουσίασε τον Ιούνιο τη νέα, πέμπτη γενιά του Sportage , η οποία θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: Μια με μήκος 4,66 m που θα προορίζεται για πολλές αγορές, περιλαμβανομένης της αμερικανικής ηπείρου, και μια πιο κοντή θα λανσαριστεί εμπορικά στην Ευρώπη και για την οποία μας είχε προϊδεάσει πριν από μία εβδομάδα με σκίτσα-teaser . Πώς όμως είναι το «δικό μας» Sportage που έχασε μερικά εκατοστά και προσάρμοσε τον σχεδιασμό του στις νέες διαστάσεις;

Η πρώτη γενιά Sportage κυκλοφόρησε στην αγορά το 1993. Από τότε μέχρι σήμερα, για όλες τις παρελθούσες περιόδους μαζί, το κορεατικό SUV πούλησε 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 730.000 στην Ευρώπη. Η κατηγορία των κόμπακτ SUV είναι κρίσιμη για τον Κορεάτη (και κάθε) κατασκευαστή, καθώς αντιπροσωπεύει 2,4 εκατ. ετήσιες πωλήσεις. Και εκτιμάται ότι η εμπορική ζήτησή της θα συνεχίσει να κλιμακώνεται, φτάνοντας τα 3,3 εκατ. το 2026. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον και το πλαίσιο λοιπόν, αφίχθηκε το νέο Sportage.

Ας γνωρίσουμε λοιπόν το νέο ευρωπαϊκό Kia Sportage στην έκδοση GT-Line, βαμμένο με το χρώμα λανσαρίσματος που ονομάζεται «Borneo Green». Σε σύγκριση με την έκδοση που θα λανσαριστεί στις ΗΠΑ, υπάρχει ένα εντελώς πανομοιότυπο εμπρός μέρος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!