Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επίσημο: Νέο Honda Civic [video]
[Drive]: Επίσημο: Νέο Honda Civic [video]

[Drive]: Επίσημο: Νέο Honda Civic [video]

Η Honda παρουσίασε διαδικτυακά την ενδέκατη γενιά Civic που θα κυκλοφορήσει το 2021.

H Honda παρουσίασε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Twitch την ενδέκατη γενιά Civic η οποία απέκτησε νέο σχεδιασμό, βελτιωμένο πλαίσιο και προηγμένη τεχνολογία.

Το νέο Honda Civic που σήμερα βλέπουμε σε μορφή πρωτοτύπου, αναμένεται να κυκλοφορήσει από την άνοιξη του 2021. Η Honda επιβεβαίωσε επίσης πως το μικρομεσαίο της θα διατεθεί με αμάξωμα Sedan και Hatchback, αλλά και σε σπορ εκδόσεις Si και Type R.

Για το νέο της μικρομεσαίο, η Honda εφάρμοσε τη φιλοσοφία Man-Maximum, Machine-Minimum που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως το όχημα σχεδιάστηκε με γνώμονα τον άνθρωπο. Σχεδιαστικά, οι αναλογίες του μοντέλου χαρακτηρίζονται από μακρύ καπό, μεγάλα παράθυρα, μακρύ μεταξόνιο, σιλουέτα τριών όγκων (σεντάν), έντονη κλίση της οροφής προς τα πίσω και γενικότερα πιο καθαρές γραμμές από ότι μας είχαν συνηθίσει οι προηγούμενες γενιές Civic.

Στη μάσκα κυριαρχούν τα μακρόστενα φώτα με υπογραφή LED που αγκαλιάζουν το μακρύ πρόβολο και ενώνονται με την χαμηλά τοποθετημένη γρίλια. Ο προφυλακτήρας έχει μια μεγάλη κεντρική εισαγωγή αέρα και δύο σπορ εσοχές στις πλευρές του διακοσμημένες με gloss black στοιχεία.

Στο προφίλ έχουμε οριζόντια character line που ξεκινά από το μακρύ καπό και καταλήγει στην ουρά, τονισμένους θόλους των τροχών, χαμηλή beltline και ένα χαρακτηριστικό ύψωμα στο πίσω μέρος της γραμμής παραθύρων που τονίζει τους ώμμους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!