Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επίσημο: Νέο Dacia Spring, το προσιτό EV [video]
[Drive]: Επίσημο: Νέο Dacia Spring, το προσιτό EV [video]

[Drive]: Επίσημο: Νέο Dacia Spring, το προσιτό EV [video]

Ύστερα από το πρωτότυπο, ιδού το αυτοκίνητο παραγωγής για το Spring, το πρώτο ηλεκτρικό της εταιρεία που κάνει τα πάντα αλά Dacia. Με την εταιρεία νa ελπίζει έτσι να επαναλάβει το θρίαμβο του Logan το 2004.

Η Dacia ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία του Logan που λανσαρίστηκε το 2004. Εκείνη την εποχή, ήταν δύσκολο να το πιστέψεις: Ένα βασικό αυτοκίνητο, προσιτό, απογυμνωμένο και βασισμένο σε μια ήδη εγνωσμένης αξίας πλατφόρμα από το Groupe Renault. Η επιτυχία ήρθε γρήγορα και ο όμιλος κλιμάκωσε την παρουσία και την επιτυχία της Dacia, λανσάροντας το Duster και το Sandero.

Το 2020, η Dacia σκοπεύει να αφήσει και πάλι ισχυρό το στίγμα της στα αυτοκινητικά πράγματα, λανσάροντας το πρώτο πραγματικά προσιτό (κατά το δυνατόν) ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Μοντέλο που δεν χρειάζεται απαραίτητα μεγάλη κρατική επιδότηση για να επαναφέρει την τιμή του σε αποδεκτό επίπεδο.

Έτσι γεννήθηκε το Spring. Ένα αυτοκίνητο κοντό, με μήκος 3,73 m (περίπου 30 cm πιο κοντό από ένα Clio V), και πλάτος μόλις 1,62 m. Διαστάσεις που πάνε ταμάμ για αστικές περιοχές -διάμετρος στροφής μικρότερη από 10 m) . Η χαμηλή τιμή του Spring δεν αποκλείει ορισμένα ιδιαίτερα στιλιστικά χαρακτηριστικά, όπως μάσκα παρόμοια με αυτή του πρόσφατου Sandero, φώτα φουλ LED και ένα καλοβαλμένο σχέδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!