Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επίσημο: Η έκδοση παραγωγής του Czinger 21C
[Drive]: Επίσημο: Η έκδοση παραγωγής του Czinger 21C

[Drive]: Επίσημο: Η έκδοση παραγωγής του Czinger 21C

Το υβριδικό Czinger 21C θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 80 μονάδων.

Η Czinger απασχόλησε το διεθνή τύπο τον Φεβρουάριο του 2020 με την παρουσίαση του υπεραυτοκινήτου 21C το οποίο έφερε υβριδικό σύστημα κίνησης 1.250 PS και εκτενή χρήση της τεχνολογίας 3D Printing στην παραγωγή του. Σήμερα, η αμερικανική φίρμα επιστρέφει για την πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής του μοντέλου που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό 80 μονάδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Chaos και οι λοιποί «Δαβίδ» που υποσχέθηκαν supercar χιλιάδων ίππων!

Σε σχέση με το πρωτότυπο που είδαμε το 2020, η έκδοση παραγωγής του Czinger 21C διατηρεί την εξωτική σχεδίαση και τη διάταξη 1+1 στην καμπίνα, έχει όμως ορισμένες διαφορές και βελτιώσεις. Ανάμεσα σε αυτές το αυξημένο πλάτος 2.050 mm, το νέο σχέδιο τροχών και το πιο ακραίο αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνει μεγαλύτερο σπλίτερ και πτερύγια στον εμπρός προφυλακτήρα, μεγαλύτερες εσοχές στα φουσκωμένα φτερά, διαφορετικούς καθρέφτες και μια νέα φτερούγα στην ουρά.

Κάθε ιδιοκτήτης θα μπορεί να προσαρμόσει το δικό του 21C στις ανάγκες και τα γούστα του, με δύο βασικές εκδόσεις – την “low drag” που δίνει έμφαση στη μέγιστη τελική ταχύητα και την “lightweight high downforce” για καλύτερες επιδόσεις σε πίστα. Στη δεύτερη περίπτωση η οποία απεικονίζεται και στα renderings, το αεροδυναμικό πακέτο θα παράγει 2.500 kg κάθετης δύναμης στα 322 km/h!

Το υβριδικό σύστημα κίνησης αποτελείται από έναν κεντρικά τοποθετημένο twin-turbo V8 2,88 λίτρων που εξελίχθηκε από την Czinger, δύο ηλεκτρικά μοτέρ στον εμπρός άξονα (ένα για κάθε τροχό) που επιτρέπουν torque vectoring και μπαταρία 800V με προηγμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!