Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επίσημο: Ανανεωμένο Renault Trafic [video]
[Drive]: Επίσημο: Ανανεωμένο Renault Trafic [video]

[Drive]: Επίσημο: Ανανεωμένο Renault Trafic [video]

Το μεγάλο επαγγελματικό βαν της Renault, το Trafic, επωφελείται από μια σημαντική αναβάθμιση: Ανασχεδιασμένη εικόνα, νέο ταμπλό, νέος εξοπλισμός…

Στο τέλος του 2020, η Renault αποκάλυψε το ανανεωμένο Trafic με αποστολή τις μεταφορές επιβατών -Combi, SpaceClass. Συναφώς, μόλις έναν χρόνο αργότερα, η ανανέωση πέρασε στο επαγγελματικό αντίστοιχό του, το οποίο είναι πιο σημαντικό για τη Renault όσον αφορά τις πωλήσεις.

Αυτή η ανανέωση έρχεται επτά χρόνια ύστερα από το λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Trafic. Και είναι σημαντική, για να διατηρηθούν ψηλά οι πωλήσεις για αρκετά ακόμη χρόνια, καθώς τα επαγγελματικά μοντέλα έχουν ασύγκριτα μεγαλύτερο κύκλο ζωής από τα ΙΧ.

Το Trafic αποκτά λοιπόν ένα εντελώς νέο πρόσωπο. Το καπό, με μικρότερη κλίση και γενναιόδωρα στολισμένο με νεύρα και μπάρες στη μάσκα δίνει την εντύπωση μεγαλύτερης στιβαρότητας. Τα φανάρια ανεβαίνουν λιγότερο απ’ ό,τι πριν προς το παρμπρίζ, αποτελούν δε μέρος της φαρδιάς γρίλιας της μάσκας. Νέοι είναι και οι προφυλακτήρες, όπως και οι ζάντες των 17 ιντσών.

Αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή συντελέστηκε στο εσωτερικό. Το ταμπλό είναι πλήρως αναθεωρημένο, με πιο προσεγμένες και φροντισμένες φόρμες, ωθώντας έτσι το Trafic upmarket. Στο κέντρο, υπάρχει μια νέα οθόνη αφής οκτώ ιντσών, με συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto, αναβαθμίζοντας τη συνδεσιμότητα το γαλλικού βαν. Στα σύγχρονα «συν» και η ύπαρξη επαγωγικού φορτιστή smartphone.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!