Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επίσημο: Ανανεωμένο Opel Grandland
[Drive]: Επίσημο: Ανανεωμένο Opel Grandland

[Drive]: Επίσημο: Ανανεωμένο Opel Grandland

Το C-SUV της Opel επιστρέφει με νέο πρόσωπο και περισσότερη τεχνολογία στο εσωτερικό.

Η Opel παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Grandland που μετά από 4 χρόνια στην αγορά δέχεται ένα εκτενές αισθητικό φρεσκάρισμα και τεχνολογικές αναβαθμίσεις ώστε να συνεχίσει την εμπορική του πορεία στην ανταγωνιστική κατηγορία των C-SUV.

Όπως έγινε με τα Mokka και Crossland, έτσι και το Grandland δεν έχει πλέον το “X” στο όνομά του. Ακόμα ένα κοινό στοιχείο μεταξύ των τριών είναι το Opel Vizor που σταδιακά επεκτείνεται σε ολόκληρη τη γκάμα της εταιρείας.

Στην ανασχεδιασμένη μάσκα βρίσκουμε τα νέα φώτα τεχνολογίας Adaptive IntelliLux LED Pixel (168 στοιχεία LED) που ενώνονται με την καλυμμένη και πιο στενή γρίλια μέσω ενός χρωμιωμένου πλαισίου σχηματίζοντας το Opel Vizor. Έχουμε επίσης νέο καπό και νέο προφυλακτήρα με διπλή εισαγωγή αέρα, ποδιά σε απόχρωση αλουμινίου και κάθετες πλευρικές εσοχές παρόμοιες με του ανανεωμένου Crossland.

Στο προφίλ και στην ουρά η εικόνα είναι γνώριμη, καθώς οι αλλαγές περιορίζονται στα πλαστικά προστατευτικά που πλέον είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και στη νέα επιγραφή Grandland κάτω από το ανανεωμένο σήμα της Opel.

Σημαντικές είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό όπου το Grandland απέκτησε κάτι που έλειπε από την προηγούμενη εκδοχή του ένα πλήρως ψηφιακό cockpit Opel Pure Panel.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!