Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επίσημο: Ανανεωμένο MΙΝΙ με νέο πρόσωπο [video]
[Drive]: Επίσημο: Ανανεωμένο MΙΝΙ με νέο πρόσωπο [video]

[Drive]: Επίσημο: Ανανεωμένο MΙΝΙ με νέο πρόσωπο [video]

Το MINI σενιάρεται για ακόμη μια φορά, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό στον εμπορικό στίβο, με το Hatch, με τις τρεις ή τις πέντε πόρτες, και το Cabrio να φοράνε νέα προσωπίδα.

Η τρίτη γενιά του σύγχρονου MINI θα έχει κατά τα φαινόμενα μακρά καριέρα. Λανσαρίστηκε το 2014 και έχει ήδη ανανεωθεί στις αρχές του 2018, ενώ σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμα ανανέωσης. Ο στόχος; Να κρατηθεί στον αφρό της αγοράς ακόμη δύο έως τρία χρόνια, μέχρι την άφιξη των νέων μοντέλων, σχεδιασμένα από κοινού με την κινεζική Motor Great Wall.

Το facelift αφορά το Hatch (το κλασικό MINI, σε τρεις και πέντε πόρτες) και το Cabrio. Που για ακόμη φορά, βλέπουν τον εαυτό τους, με ένα νέο, ορίτζιναλ προσωπείο. Το εξαγωνικό περίγραμμα της μάσκας καταλαμβάνει πλέον περισσότερο χώρο, περιλαμβάνοντας όλες τις αεροεισαγωγές και μια ρίγα στο χρώμα του αμαξώματος. Ένα νέος σχεδιασμός που αποτελεί κοινό μοτίβο για όλες τις παραλλαγές του MINI, περιλαμβανομένης και της ηλεκτρικής.
Οι πρόσθετοι προβολείς καταργήθηκαν και αντικαταστάθηκαν από λεπτές κάθετες σχισμές, ενώ τα στρογγυλά φανάρια απέκτησαν μαύρο φόντο.

Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας υιοθέτησε ένα μαύρο ένθετο που αποτελεί τρόπον τινά ηχώ του εμπρός μέρους και ειδικά του περιγράμματος της μάσκας. Η ελκυστική ελαφριά φωτεινή υπογραφή της βρετανικής σημαίας δε, επισημάνθηκε καλύτερα. Στο προφίλ, παρατηρούμε τους αναθεωρημένους πλευρικούς αεραγωγούς και τα νέα φλας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!