Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Έλεγχος και πιστοποίηση ποιότητας μεταχειρισμένου, με την υπογραφή της Ford
[Drive]: Έλεγχος και πιστοποίηση ποιότητας μεταχειρισμένου, με την υπογραφή της Ford

[Drive]: Έλεγχος και πιστοποίηση ποιότητας μεταχειρισμένου, με την υπογραφή της Ford

Η Ford Motor Ελλάς προσφέρει την υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου», ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι τόσο πριν όσο και μετά την αγορά ενός μεταχειρισμένου Ford.

Η απόκτηση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να κρύβει παγίδες και συχνά καλά κρυμμένα… μυστικά σε αφανή σημεία, που πιθανόν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση αμέσως μετά την αγορά του. Θέλοντας να προλάβει καταστάσεις η Ford Motor Ελλάς εγκαινιάζει την υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου» ούτως ώστε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις μετά την αγορά ενός μεταχειρισμένου μοντέλου Ford.

Προκειμένου να γνωρίζετε με απόλυτη ακρίβεια και σιγουριά αν η επικείμενη αγορά σας «αξίζει να λεφτά της», το δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς βρίσκεται δίπλα σας για να σας ενημερώσει και να σας υποστηρίξει με πλήρη διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της νέας υπηρεσίας «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου» για την λεπτομερή κατάσταση του μεταχειρισμένου οχήματος που θέλετε να αγοράσετε, ώστε να μην βρεθείτε απέναντι σε προβλήματα «κατόπιν εορτής».

Έχοντας ως στόχο το αυτοκίνητο που τελικά θα αποφασίσετε να αγοράσετε να διαθέτει πιστοποιημένη ποιότητα, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Ford θα προβούν σε μία σειρά λεπτομερών ελέγχων σε όλα τα επιμέρους μέρη και συστήματα του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!