Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ελαφρύς ανασχεδιασμός για την Jaguar F-Pace
[Drive]: Ελαφρύς ανασχεδιασμός για την Jaguar F-Pace

[Drive]: Ελαφρύς ανασχεδιασμός για την Jaguar F-Pace

H Jaguar F-Pace αναζωογoνήθηκε με πολύ ελαφριές αλλαγές στο εξωτερικό, πιο έντονες στην καμπίνα και καινοτόμησε με εξυβριδισμό, τόσο σε απλή έκδοση όσο και επαναφορτιζόμενη.

Η F-Pace μπαίνει στον τέταρτο χρόνο της καριέρας της και ήρθε η ώρα για την Jaguar να αποκαλύψει την ανανέωση για το μέσο της ζωής της, η οποία φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά. Παρότι η εξωτερική εικόνα της F-Pace παραμένει σχεδόν αμετάβλητη, πιο σημαντικές αλλαγές κρύβονται στην καμπίνα και ακόμα σημαντικότερες κάτω από το καπό. Η αμυδρή ανανέωση της καροσερί ήταν κάτι που περιμέναμε όμως, καθώς η Jaguar δεν είχε σοβαρό λόγο να ανασχεδιάσει το SUV της.

Έτσι, εκτός από κάποιες ήσσονος σημασίας σχεδιαστικές επεμβάσεις στους προφυλακτήρες και στα φανάρια, δεν υπάρχουν πολλά να σημειωθούν. Τα φώτα εμφανίζουν μια νέα φωτεινή «υπογραφή» σε σχήμα διπλού «J», με τεχνολογία Pixel LED. Προαιρετικά, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει υψηλότερες τεχνολογίες όπως την Premium LED που προσαρμόζει τον φωτισμό σύμφωνα με τα αντικείμενα εμπρός από το αυτοκίνητο.

Στην καμπίνα αντίθετα, ο σχεδιασμός του ταμπλό, πιο οριζόντιος πλέον, αναθεωρείται ευρέως. Και πάνω απ’ όλα, η κεντρική κονσόλα, η οποία διατηρεί μεν τα φυσικά χειριστήρια για τον κλιματισμό, αλλά ενσωματώνει μια νέα, καμπύλη οθόνη HD με διαγώνιο 11,4” που ακολουθεί την καμπύλη του ταμπλό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!