Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Δοκιμάζουμε τις νέες BMW X3 & X4
[Drive]: Δοκιμάζουμε τις νέες BMW X3 & X4

[Drive]: Δοκιμάζουμε τις νέες BMW X3 & X4

Η BMW ανανεώνει αισθητικά και αναβαθμίζει σε εξοπλισμό και μηχανολογικό επίπεδο τις Χ3 και Χ4, διατηρώντας όμως το ξεχωριστό τους οδηγικό προφίλ. Τις γνωρίζουμε σε ένα ταξίδι αστραπή στο Μόναχο και αναφέρουμε…

To 2003, η X3 της BMW ήταν η πρώτη premium πρόταση σε μια νέα κατηγορία αυτοκινήτων, αυτή των μεσαίων SUV. Θέλοντας να περάσει τις αξίες και τα χαρακτηριστικά της μεγαλύτερης Χ5 που ήταν η πρώτη BMW X σε ένα πιο μικρής κλίμακας μοντέλο, η Χ3 είχε και έχει το δικό της ειδικό βάρος μέσα στην γκάμα της BMW. Και ειδικότερα στην οικογένεια «Χ» που αριθμεί σήμερα εννέα διαφορετικά αυτοκίνητα.

Από τότε έως και σήμερα, η Χ3 έχει αλλάξει πολλά και διάφορα στοιχεία του εαυτού της, ενώ απέκτησε και κουπέ παραλλαγή με την ονομασία Χ4 το 2017. Έφτασε λοιπόν με την ανανεωμένη πλέον γενιά ύστερα από τέσσερα χρόνια, να είναι πιο ολοκληρωμένη και πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ. Μάλιστα η σπουδαιότητα των δύο μοντέλων φαίνεται καθαρά από την πορεία τους στην αγορά, με περισσότερες από 1,1 εκατ. πωλήσεις από το 2017 έως σήμερα. Στην ανανέωσή τους τώρα, τόσο η (S)port (A)ctivity (V)ehicle Χ3 όσο και η (S)port (A)ctivity (C)oupe X4, απέκτησαν τη νέα εταιρική αισθητική ταυτότητα, αναβάθμισαν το επίπεδο τεχνολογίας και εξοπλισμού και έβαλαν τον εξηλεκτρισμό σε όλη την γκάμα κινητήρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!