Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Δοκιμάζουμε το Jeep Wrangler 4xe
[Drive]: Δοκιμάζουμε το Jeep Wrangler 4xe

[Drive]: Δοκιμάζουμε το Jeep Wrangler 4xe

Η Plug-in Hybrid έκδοση του θρυλικού Wrangler αποδεικνύει πως η εξέλιξη μπορεί να βρει τη θέση της όπου κι εάν χρειαστεί και να αποδώσει ουσιαστικά.

Τελικά τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Όμως αυτό δεν είναι πάντα για κακό, ακόμα κι εάν αρχικά δεν μπορείς να το διακρίνεις. Ακριβώς μια τέτοια περίπτωση είναι ο εξηλεκτρισμός του θρυλικού Jeep Wrangler. Ενός μοντέλου που έχει γράψει ιστορία για τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα και τη δυνατότητά του να πηγαίνει παντού, χωρίς ποτέ να έχει ξεχωρίσει για την οικονομία με την οποία τα πετύχαινε όλα αυτά.

Δώσε χώρο
Σύντομα όμως αρχίζεις να βλέπεις λογική πίσω από αυτή την κίνηση της Jeep , η οποία κάνει το τρίτο της βήμα στα 4xe μοντέλα, μετά το Renegade και το Compass .

Δεν έχουν αλλάξει παρά λεπτομέρειες στην κεντρική εικόνα που είναι μάλλον ο βασικότερος πυλώνας της -σύγχρονης τουλάχιστον- εμπορικής σταδιοδρομίας και επιτυχίας του Wrangler. Τα σημεία ρυμούλκησης είναι βαμμένα σε χρώμα «Electric Blue», στο πλάι η σφραγίδα «Trail Rated» το ίδιο, ενώ πίσω υπάρχει και ο λογότυπος 4xe.

Η ουσία είναι κρυμμένη κάτω από το αμάξωμα και αποτελείται από μια μπαταρία από νικέλιο, μαγγάνιο και κοβάλτιο, η οποία χωράει 17,3 kWh και βρίσκεται κάτω από τα πίσω καθίσματα προστατευμένη σε ένα αλουμινένιο κέλυφος με ειδικό κύκλωμα ελέγχου της θερμοκρασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!