Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Dacia Duster
[Drive]: Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Dacia Duster

[Drive]: Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Dacia Duster

Με ελάχιστες αλλαγές κάτω από το αμάξωμα και μικρή στιλιστική ανανέωση, το SUV της Dacia είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία.

Από τη συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες του φρεσκαρισμένου Duster , δεν ήταν οι πληροφορίες αυτές που περισσότερο μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Ήταν το πόσο ξεκάθαρα φαίνεται από τα ίδια τα προϊόντα αλλά και τους ανθρώπους της, πως η Dacia έχει έντονα ανοδική πορεία και μέλλον ευοίωνο.

Το Άγιο δισκοπότηρο
Το Duster από το 2010 που παρουσιάστηκε είναι -με σχεδόν 2 εκατ. πωλήσεις- προφανώς ο πιο σημαντικός σταθμός αυτής της πορείας, οπότε η εξέλιξή του οφείλει να γίνεται με μέγιστη προσοχή και ελάχιστο ρίσκο. Σε αυτή ακριβώς τη λογική έγινε η ανανέωση της δεύτερης γενιάς, η οποία να θυμίσουμε πως παρουσιάστηκε πανευρωπαϊκά το 2017, στην Ελλάδα.

Οι διαφορές που φέρνει η ανανέωση είναι λίγες σε εμφάνιση και ακόμα λιγότερες στα μηχανικά μέρη. Ξεκινώντας από την πρώτη, τα νέα ECOLED φώτα με την υπογραφή που ταυτίστηκε με των Sandero και Logan είναι η βασική αλλαγή. Με την υποσημείωση πως το Duster είναι το πρώτο Dacia που μπορεί να διαθέτει φλας και προβολείς LED με αυτόματη λειτουργία.

Διαφορετικά είναι επίσης τα πίσω φώτα, όπως και το σπόιλερ της οροφής. Σκοπός του τελευταίου είναι η βελτίωση της αεροδυναμικής, άρα και ο περιορισμός της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!