Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Η Citroën οδηγεί το μέλλον στη Χάλκη!
[Drive]: Η Citroën οδηγεί το μέλλον στη Χάλκη!

[Drive]: Η Citroën οδηγεί το μέλλον στη Χάλκη!

Ο όμιλος Συγγελίδη συμβάλλει ενεργά με τη Citroën στη μετατροπή της Χάλκης σε ένα έξυπνο και πράσινο νησί.

Πιστή στη φιλοσοφία της εδώ και έναν αιώνα, η Citroën εμπνέεται από τη διαρκή επιθυμία των ανθρώπων για μετακίνηση και ελευθερία, συνδυάζοντας τεχνολογία, άνεση και αυθεντικότητα για να ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Ακολουθώντας το όραμά της, η Citroën, κάνει την αυτοκίνηση προσιτή σε όλους. Παράλληλα, ο πυρήνας της φιλοσοφίας της είναι να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, να δημιουργεί και να εξελίσσει καινοτόμες λύσεις. Η Citroën πάντα υποστήριζε και συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά την εξέλιξη της κοινωνίας, προσπαθώντας να “ενστερνίζεται” και στη συνέχεια να ικανοποιεί τις ανάγκες των ανθρώπων.

Αυτές οι ανάγκες, σε συνδυασμό με τους ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς της Citroën με την Ελλάδα, είναι άλλωστε αυτοί που αποτέλεσαν την έμπνευση για να συμμετάσχει στο πρωτοποριακό έργο για τη μετατροπή της Χάλκης σε πρότυπο νησί αυτονομίας και ηλεκτροκίνησης.

Ένα έργο το οποίο γίνεται άμεσα πράξη, καθιστώντας την Χάλκη στην πράξη το πρώτο ελληνικό «έξυπνο και πράσινο» νησί.

Η μείωση του κλιματικού αποτυπώματος της ανθρώπινης δραστηριότητας και η στροφή προς την βιώσιμη και καθαρή μετακίνηση αποτελεί έναν βασικό παράγοντα της αντιμετώπισης του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής.

Μετά την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης, της Citroën και των επίσης γαλλικών εταιριών, Vinci και Akuo Greece, και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι ηλεκτρικές μεταφορές και ένα ολιστικό, πράσινο και αειφόρο σχέδιο δράσης θα γίνουν πραγματικότητα και θα έχουν άμεσα ένα θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή των κατοίκων του νησιού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!