Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Bugatti: Πόσο κοστίζει η συντήρηση μιας Chiron Pur Sport σε βάθος 4ετίας;
[Drive]: Bugatti: Πόσο κοστίζει η συντήρηση μιας Chiron Pur Sport σε βάθος 4ετίας;

[Drive]: Bugatti: Πόσο κοστίζει η συντήρηση μιας Chiron Pur Sport σε βάθος 4ετίας;

Τα ποσά που απαιτεί η συντήρηση μιας Bugatti Chiron Pur Sport σε βάθος 4ετίας, η πλειονότητα των κοινών θνητών αυτού του πλανήτη, μπορεί μονάχα να τα φανταστεί!

Ξεπερνάμε το γεγονός, ότι για να αποκτήσει κανείς μια Chiron Pur Sport, πρέπει να ελαφρύνει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 3 εκατ. ευρώ. Προφανώς, για να μπει κανείς στη διαδικασία να αποκτήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, «τα χει». Κοινή λογική. Θα ισχυριστείτε τώρα και σωστά, ότι από τη στιγμή που τα χρήματα για την αγορά δεν είναι πρόβλημα γιατί να τον νοιάξει πόσο θα του κοστίσει η συντήρηση;

Αυτή η κάστα πελατών, εξυπακούεται, πως δεν της καίγεται καρφί για το «μετά»… Δε σημαίνει ωστόσο πως έστω και ως πληροφορία, δεν ιντριγκάρει. Ακόμα κι αν στο τέλος σε μελαγχολεί. Γιατί τα ποσά που απαιτούνται για τη συντήρηση και μόνο ενός τέτοιου οχήματος οι κοινοί θνητοί δε θα καταφέρουμε να τα βγάλουμε ποτέ στη ζωή μας!

Οι πληροφορίες και τα οικονομικά στοιχεία που θα διαβάσετε, προέρχονται από το νεοσύστατο showroom της φίρμας στην Σιγκαπούρη. Επίσης, δεν περιλαμβάνουν φόρους, εργασία, μεταφορά και κόστη ταξιδιού εάν και εφόσον το όχημα χρειαστεί να μεταβεί εκεί από κάποιο άλλο προορισμό.

Επιλέγοντας λοιπόν το πρόγραμμα εξυπηρέτησης που προσφέρει η Bugatti, έχετε στη διάθεση σας μια ομάδα 10 εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας οι οποίοι είναι διαθέσιμοι να ταξιδέψουν σε οποιαδήποτε γωνιά της Γης για να σας εξυπηρετήσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!