Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Aston Martin DB5 Vantage: Η «αγία τριάδα» προς πώληση!
[Drive]: Aston Martin DB5 Vantage: Η «αγία τριάδα» προς πώληση!

[Drive]: Aston Martin DB5 Vantage: Η «αγία τριάδα» προς πώληση!

Oύτε μία ούτε δύο αλλά τρείς σπάνιες Aston Martin DB5 βγαίνουν στο σφυρί, με τιμή εκκίνησης, 4 εκ. λίρες…

Ανήκαν όλες στην κατοχή ενός συλλέκτη. Για 12 και πλέον χρόνια, ο εν λόγω τυχερός ιδιοκτήτης, φυλούσε ως κόρην οφθαλμού τα τρία αυτά θρυλικά μοντέλα της αυτοκίνησης. Πλέον, η σπάνια αυτή οικογένεια της Aston Martin DB5 θα αλλάξει χέρια, εφόσον βρεθεί κάποιος να καταβάλει τουλάχιστον 4 εκ. λίρες.

Η DΒ5 Vantage Coupe έρχεται σε ασημί χρώμα αμαξώματος, με μαύρο δερμάτινο σαλόνι όπως ακριβώς το μοντέλο που οδηγούσε στην ταινία Goldfinger το 1964 ο James Bond.

Η ανοιχτή έκδοση, είναι και αυτή προδιαγραφών Vantage, που σημαίνει πως είναι η μία μόλις από τις πέντε συνολικά που κατασκευάστηκαν (η ανοιχτή έκδοση παρήχθη σε 123 αντίτυπα και σε μόλις 5 η έκδοση Vantage). Το χρώμα της είναι εξίσου σπάνιο, αφού το συγκεκριμένο Caribbean Pearl Blue με λευκόχρυσο εσωτερικό δεν υπάρχει σε άλλη εν ζωή DB5 Vantage!

Το τρίτο μέλος της οικογένειας, η DB5 Shooting Brake Vantage έκδοση, είναι στην κυριολεξία… μοναδική. Κατασκευάστηκε, έπειτα από εντολή του τότε προέδρου της Aston Martin, David Brown, προκειμένου ο ισχυρός άνδρας της βρετανικής φίρμας να μεταφέρει με περίσσιο στιλ και πρακτικότητα τον εξοπλισμό του για το κυνήγι και άλλες δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!