Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: H αναγέννηση της Lancia είναι γεγονός!
[Drive]: H αναγέννηση της Lancia είναι γεγονός!

[Drive]: H αναγέννηση της Lancia είναι γεγονός!

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό σχήμα της εταιρείας που σηματοδοτεί την μέγαλη επιστροφή της.

O Luca Napolitano, CEO της Lancia ανακοίνωσε το νέο διοικητικό σχήμα της εταιρείας, σηματοδοτώντας την «ανάσταση» της μάρκας που πλέον κάτω από την ομπρέλα της Stellatis θα κληθεί μαζί με την Alfa Romeo να αποτελέσουν δύο από τους βασικούς πυλώνες του premium κομματιού της εταιρείας.

Ο Luca Napolitano τοποθέτησε τέσσερα έμπειρα στελέχη στο διοικητικό σχήμα της εταιρείας, τα οποία θα αναφέρονται απευθείας σε αυτόν αλλά και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alfa Romeo, τον Jean Philippe Imparato.

Πρόκειται για τους Paolo Loiotile που αναλαμβάνει υπεύθυνος για τα προϊόντα Lancia,Υann Chabert στη θέση του υπεύθυνου μάρκετινγκ και επικοινωνίας, την Erica Valeria Ferraioli που τοποθετείται στη θέση του υπεύθυνου για την τιμολόγηση των αυτοκινήτων Lancia και Alfa Romeo και την Roberta Zerbi, υπεύθυνη για τις δύο μάρκες στην Ευρώπη.

Απαντες είναι στελέχη με μεγάλη πείρα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας θητεύσει με επιτυχία σε θέσεις ευθύνης και ως φαίνεται, καλούνται τώρα να βγάλουν τη Lancia από την αφάνεια.

Μάλιστα σε δηλώσεις του, ο Luca Napolitano έχει καταστήσει σαφές πως η Lancia δεν θα είναι πλέον μια μάρκα που θα δραστηριοποιείται στην Ιταλία, αλλά θα φύγεικαι πέρα από τα σύνορα της γειτονικής χώρας, αρχής γενομένης από την ευρωπαϊκή αγορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!