Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Αυτό είναι το νέο Toyota Land Cruiser
[Drive]: Αυτό είναι το νέο Toyota Land Cruiser

[Drive]: Αυτό είναι το νέο Toyota Land Cruiser

Πλησιάζει η πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας γενιά του θρυλικού Toyota Land Cruiser.

Καθώς περιμένουμε την παρουσίαση του Toyota Land Cruiser νέας γενιάς , σχέδια πατέντας που διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν μεγάλο μέρος από τον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό του μοντέλου.

Σχεδιαστικά, οι γραμμές του αμαξώματος αποτελούν φυσική εξέλιξη του σημερινού μοντέλου, με παρόμοιες αναλογίες. Οι εξωτερικές διαστάσεις του Land Cruiser δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν σημαντικά, με μήκος κοντά στα 5 μέτρα, πλάτος λίγο κάτω από τα 2 μέτρα και ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο.

Στη μάσκα, η γρίλια ενώνεται με τα φώτα LED μέσω ενός διακοσμητικού πλαισίου και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο τμήμα του προφυλακτήρα πάνω από την προστατευτική ποδιά. Το καπό έχει έντονα νεύρα, οι θόλοι των τροχών είναι τετραγωνισμένοι και η γραμμή των παραθύρων παραμένει αναγνωρίσιμη όπως και το προφίλ με τροχούς διαμέτρου από 17″ έως 20″. Πίσω τα οριζόντια τοποθετημένα φώτα έχουν πιο απλό σχήμα, η αεροτομή έχει μεγαλώσει και η πόρτα διατηρεί το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης καθώς μιλάμε για ένα μοντέλο που πάντα έδινε έμφαση στην πρακτικότητα.

Στο εσωτερικό θα έχουμε σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, ψηφιακό πίνακα οργάνων και πληθώρα αποθηκευτικών χώρων με παράλληλη βελτίωση της ποιότητας των υλικών. Η καμπίνα θα είναι επταθέσια με τρεις σειρές καθισμάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!