Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Το αφεντικό της Tesla, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!
[Drive]: Το αφεντικό της Tesla, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!

[Drive]: Το αφεντικό της Tesla, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο!

Χάρη σε μια περαιτέρω έκρηξη της χρηματιστηριακής αξίας της Tesla, ο Elon Musk μόλις ξεπέρασε τον Jeff Bezos, το αφεντικό της Amazon, για να γίνει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Η περιουσία του Elon Musk, αφεντικού της Tesla, συνδέθηκε πρόσφατα, στενά με την αγοραία αξία της εταιρείας του. Και με την έκρηξη της χρηματιστηριακής αξία της, που αυξήθηκε περισσότερο από 700% μέσα σε έναν χρόνο, είναι λογικό να βλέπουμε το πορτοφόλι του Elon Musk να φουσκώνει χαρακτηριστικά.

Και ενώ η περιουσία του Jeff Bezos, ιδρυτή της Amazon, έχει μειωθεί ελαφρώς, ήρθε ο Elon Musk να τη διπλασιάζει με εκτιμώμενο ύψος 190 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg. Σε έναν χρόνο, ο Elon Musk τσέπωσε 150 δισεκατομμύρια δολάρια και σχεδόν 70 δισεκατομμύρια… σε έναν μήνα. Προφανώς, όλα αυτά τα χρήματα δεν του ανήκουν άμεσα, καθώς αφορούν μετοχές της κατασκευάστριας Tesla.

Πριν από λίγες ώρες, η αποτίμηση της Tesla ξεπέρασε τα 700 δισεκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά. Ποσό που ακούγεται απίστευτο όταν γνωρίζουμε ότι ολόκληρος ο Όμιλος Volkswagen αξίζει «μόνο» 80 δισεκατομμύρια δολάρια…

Τα νέα δεν φαίνεται να έχουν ταρακουνήσει από την καθημερινότητά του τον ενδιαφερόμενο που απλώς απάντησε στον λογαριασμό του στο Twitter με ένα σύντομο «πίσω στη δουλειά, λοιπόν».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!