Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: LG XBOOM GO Jellybean: Με αξεπέραστο ήχο και εντυπωσιακό σχεδιασμό εμπνευσμένα από τις γεύσεις ζαχαρωτών!
[Digital Life]: LG XBOOM GO Jellybean: Με αξεπέραστο ήχο και εντυπωσιακό σχεδιασμό εμπνευσμένα από τις γεύσεις ζαχαρωτών!

[Digital Life]: LG XBOOM GO Jellybean: Με αξεπέραστο ήχο και εντυπωσιακό σχεδιασμό εμπνευσμένα από τις γεύσεις ζαχαρωτών!

Η σειρά φορητών ηχείων XBOOMGOJellybean , της LGElectronics (LG) , αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκινήσει κανείς τη γυμναστική στο σπίτι, με αγαπημένες μουσικές επιλογές και αξεπέραστο ήχο. Χάρη στον ανανεωμένο σχεδιασμό τους, που είναι εμπνευσμένος από τις γεύσεις ζαχαρωτών, την ευκολία στη μεταφορά και τον ισορροπημένο ήχο που αποδίδουν, συντροφεύουν τέλεια την καθημερινή προπόνηση στο σπίτι.

Αυτό που κάνει τα XBOOM GO Jellybean να ξεχωρίζουν, είναι η τεχνολογία Meridian που παρέχει ήχο κορυφαίας ποιότητας. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν βαθιά μπάσα και πλούσια πρίμα κάθε φορά που ακούν την αγαπημένη τους μουσική. Η Meridian παρέχει καινοτόμες και κομψές λύσεις ήχου υψηλής απόδοσης, με προϊόντα που επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη μουσική και τις ταινίες τους, όπου κι αν βρίσκονται. Ως πρωτοπόρος στον ήχο υψηλής ανάλυσης και κυρίαρχη στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών.

Για όσους επιθυμούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο ρυθμούς, τα XBOOM GO PL2, διαθέτουν λειτουργία ενίσχυσης ήχου, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακόμη, χάρη στην αξιολόγηση ΙPX5(1) για προστασία από το νερό, το ηχείο μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του ακόμη και αν βραχεί, ενώ με διάρκεια μπαταρίας που αγγίζει τις 10 ώρες, δίνει στους χρήστες την ελευθερία να απολαμβάνουν τη μουσική τους όπου κι αν βρίσκονται χωρίς να χρειάζονται συχνή φόρτιση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!