Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: WhatsApp: Ρεκόρ όλων των εποχών σε voice και video calls την Πρωτοχρονιά!
[Digital Life]: WhatsApp: Ρεκόρ όλων των εποχών σε voice και video calls την Πρωτοχρονιά!

[Digital Life]: WhatsApp: Ρεκόρ όλων των εποχών σε voice και video calls την Πρωτοχρονιά!

Είναι γνωστό ότι στην περίοδο της πανδημίας του COVID-19, όλες οι εφαρμογές που ασχολούνται με την επικοινωνία βλέπουν συνεχώς τις μετοχές τους να ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο αξιών της υψηλής τεχνολογίας. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι το Zoom , για το οποίο μέχρι πρότινος σχεδόν αγνοούσαμε την ύπαρξη του και τώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα αποτελεί το πιο must εργαλείο επικοινωνίας. Αυτή η τεράστια ανάπτυξη αποτυπώθηκε και στην περίοδο των γιορτών, καθώς η δημοφιλής εφαρμογή WhatsApp, την οποία χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο σημείωσε ρεκόρ όλων των εποχών, σε ότι είχε να κάνει με τα video και voice calls που πραγματοποιήθηκαν στην αλλαγή του χρόνου και στην Πρωτοχρονιά.

Συγκεκριμένα, το γνωστό chat app που ανήκει στον όμιλο εταιρειών του Facebook κατέγραψε περισσότερα από 1.4 δισεκατομμύρια video και voice calls, τα οποία αποτελούν τα περισσότερα που έγιναν σε μόνο μία ημέρα. Ενδεικτικό είναι ότι σε σύγκριση με την Πρωτοχρονιά του 2020, η αύξηση ανήλθε στο 50%, ξεπερνώντας μάλιστα και κάποιες μέρες του Μαρτίου, όπου είχαμε και το πρώτο ξέσπασμα της πανδημίας του COVID-19. Και δεν ήταν μόνο το WhatsApp, το οποίο κατέγραψε πολύ υψηλά νούμερα, αλλά και μερικά ακόμη πολυ χρήσιμα apps που μας χρησιμεύουν στην καθημερινότητά μας, καθώς τόσο το Facebook Messenger σημείωσε ρεκόρ σε επίπεδο voice και video calls, ενώ τα Facebook και Instagram Live είχαν περισσότερα από 55 εκατομμύρια broadcasts παγκοσμίως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!