Κυριακή, 18 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: WHAT’S UP: Περισσότερα δωρεάν data και λεπτά ομιλίας προς όλους, με τις ανανεωμένες υπηρεσίες #PARE!
[Digital Life]: WHAT’S UP: Περισσότερα δωρεάν data και λεπτά ομιλίας προς όλους, με τις ανανεωμένες υπηρεσίες #PARE!

[Digital Life]: WHAT’S UP: Περισσότερα δωρεάν data και λεπτά ομιλίας προς όλους, με τις ανανεωμένες υπηρεσίες #PARE!

Περισσότερα δωρεάνdata και λεπτά ομιλίας προς όλους προσφέρει το WHAT’S UP της COSMOTE με τις ανανεωμένες υπηρεσίες #Pare_kavatza, #Pare_dwse και #Pare_moirase. Όλοι οι συνδρομητές του WHAT’S UP μπορούν να σερφάρουν και να μιλήσουν στο κινητό περισσότερο από ποτέ, τη στιγμή που το χρειάζονται.

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν την δωρεάν υπηρεσία που τους ταιριάζει καλύτερα, ανάλογα με τις ανάγκες τους:

  • To #Pare_kavatza προσφέρει δωρεάν 5GB ή κλήσεις προς όλους, για 1 ώρα. Οι συνδρομητές μπορούν να το ενεργοποιήσουν 2 φορές το μήνα, όποτε το χρειαστούν.
  • To #Pare_dwse δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να δώσουν τα sms, λεπτά ή και ΜΒ, που τους περισσεύουν και να πάρουν δωρεάν τετραπλάσια ΜΒ, λεπτά ή SMS. Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει 2 φορές το μήνα με ισχύ για 2 ημέρες.
  • To #Pare_moirase παρέχει δωρεάν 500ΜΒ για social media και chat εφαρμογές, με κάθε ενεργοποίηση. Παράλληλα, ο συνδρομητής μπορεί να μοιράσει από 500ΜΒ επιπλέον, για αντίστοιχη χρήση σε 3 WHAT’S UP φίλους του. Το #Pare_moirase μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά το μήνα και έχει ισχύ 2 ημέρες.

Η ενεργοποίηση των ανανεωμένων υπηρεσιών #PARE μπορεί να γίνει μέσα από το application του WHATSUP .

Περισσότερα για τις υπηρεσίες #PARE του WHAT’S UP στο whatsup.gr .

Οι δυνατότητες που προσφέρει το WHATSUPApplication

Περισσότεροι από 1,6 εκατομμύριο νέοι χρησιμοποιούν ήδητοWHATSUPApplication, που είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play , το App Store και πλέον και στο AppGallery .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!