Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: WF-1000XM4: Τα νέα TWS ακουστικά της Sony έφτασαν!
[Digital Life]: WF-1000XM4: Τα νέα TWS ακουστικά της Sony έφτασαν!

[Digital Life]: WF-1000XM4: Τα νέα TWS ακουστικά της Sony έφτασαν!

Η Sony ανακοίνωσε τα WF-1000XM4 – το πιο πρόσφατο ασύρματο μοντέλο της σειράς 1000X. Τα ακουστικά WF-1000XM4 ανεβάζουν στο επόμενο επίπεδο την κορυφαία ακύρωση θορύβου στην κατηγορία, και την ποιότητα ήχου. Φτιαγμένα για να ταιριάζουν σε κάθε αυτί, προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία που προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση.

Ακόμη πιο καθαρός ήχος, ακόμη λιγότερος θόρυβος

Τα WF-1000XM4 παρέχουν την κορυφαία λειτουργία ακύρωσης θορύβου στην κατηγορία, η οποία τώρα γίνεται ακόμη καλύτερη. Ο πρόσφατα σχεδιασμένος επεξεργαστής V1 που ενσωματώνουν προσφέρει ακόμη καλύτερη ακύρωση θορύβου. Ειδικά σχεδιασμένος από τη Sony, ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ακύρωσης θορύβου του ήδη αναγνωρισμένου τσιπ QN1e της Sony. Η βελτιωμένη απόδοση ακύρωσης θορύβου και η τεχνολογία Bluetooth® ‘System on Chip’ παρέχουν την υψηλότερου επιπέδου ακύρωση θορύβου της βιομηχανίας, αλλά και χρησιμοποιώντας λιγότερη ισχύ από τον προκάτοχό τους. Τα WF-1000XM4 διαθέτουν υψηλής απόδοσης διπλά μικρόφωνα με αισθητήρα θορύβου για εξαιρετική ακύρωση θορύβου. Έχοντας δύο μικρόφωνα ανίχνευσης θορύβου ανά αυτί – ένα feed-forward και ένα feed-back – ο περιβαλλοντικός θόρυβος γίνεται αντιληπτός και αναλύεται, με αποτέλεσμα την ακύρωση θορύβου υψηλής ακρίβειας.

Ένας πρόσφατα σχεδιασμένος οδηγός 6 mm με αύξηση 20% στην ένταση του μαγνήτη βελτιώνει επίσης τις δυνατότητες ακύρωσης θορύβου των WF-1000XM4. Η αύξηση του όγκου του μαγνήτη και το διάφραγμα υψηλής συμμόρφωσης δίνουν βελτιωμένη απόδοση σε χαμηλές συχνότητες και ενισχύουν την ακύρωση θορύβου δημιουργώντας ένα σήμα ακύρωσης υψηλής ακρίβειας στο εύρος χαμηλών συχνοτήτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!