Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Η TP-Link παρουσιάζει στην IFA 2020 το πρώτο 5G + Wi-Fi 6 Mesh Gateway
[Digital Life]: Η TP-Link παρουσιάζει στην IFA 2020 το πρώτο 5G + Wi-Fi 6 Mesh Gateway

[Digital Life]: Η TP-Link παρουσιάζει στην IFA 2020 το πρώτο 5G + Wi-Fi 6 Mesh Gateway

Το πρώτο 5G whole home Wi-Fi 6 gateway της TP-Link, το ανταγωνιστικό Deco X80-5G, παρουσιάζεται στην έκθεση IFA 2020. Ενσωματώνει τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες στις μέρες μας, την ευρυζωνική σύνδεση 5G, το Wi-Fi 6 και το δίκτυο Mesh, για να φέρει την καλύτερη σύνδεση δικτύου, με εξαιρετικά γρήγορη ενσύρματη και ασύρματη ταχύτητα.

Εξοπλισμένο με τεχνολογίες αιχμής, το Deco X80-5G παρέχει πρόσβαση σε δίκτυο 5G – με εξαιρετική ταχύτητα, χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο και μεγαλύτερη χωρητικότητα. Με τεχνολογία plug & play, μπορείτε να απολαύσετε το ισχυρό δίκτυο 5G πιο γρήγορα από ποτέ στην καθημερινή σας ζωή. Ενισχυμένο με Wi-Fi 6, το Deco X80-5G προσφέρει επίσης πραγματικές ταχύτητες Wi-Fi έως 6,0 Gbps και εξασφαλίζει συνδέσεις υψηλής απόκρισης βελτιώνοντας σημαντικά την καθυστέρηση και τις παρεμβολές του δικτύου. Το Deco X80-5G είναι άκρως κομψό, ιδανικό για κάθε διακόσμηση με τη μοντέρνα εμφάνιση του. Υπόσχεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών για πιο γρήγορο δίκτυο 5G και Wi-Fi 6. Ανεξάρτητα από τη λήψη, τη ροή, το παιχνίδι ή την αναπαραγωγή άλλων εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων, το Deco X80-5G προσφέρει κορυφαία εμπειρία δικτύου πέρα ​​από τη φαντασία σας.

Απίστευτα γρήγορη 5G Ευρυζωνική σύνδεση

Η τεχνολογία 5G φέρνει στο προσκήνιο μια ολοκαίνουργια εμπειρία δικτύου: εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα και εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση. Με την τεχνολογία 5G, το Deco X80-5G επιτρέπει ταχύτητες download έως 5,0 Gbps – 16,7 φορές ταχύτερες από το 4G LTE-Advanced και 33 φορές από το 4G LTE.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!