Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Η θερμοκρασία του σπιτιού σας γίνεται υπόθεση… Legrand!
[Digital Life]: Η θερμοκρασία του σπιτιού σας γίνεται υπόθεση… Legrand!

[Digital Life]: Η θερμοκρασία του σπιτιού σας γίνεται υπόθεση… Legrand!

Ονειρεύεστε να ζείτε σε ένα σπίτι, το οποίο θα σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία του όπου κι αν βρίσκεστε; Για μία ακόμη φορά, η Legrand με τα έξυπνα προϊόντα της θα σας λύσει τα χέρια! Φέτος το χειμώνα εξοικονομείτε ενέργεια & χρήματα με το νέο «Έξυπνο» Θερμοστάτη της Legrand, «Smarther with Netatmo».

Λείπετε όλη μέρα και αργήσατε να επιστρέψετε στο σπίτι; Είναι Κυριακή και δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι; Επιστρέφετε από ταξίδι και θέλετε να βρείτε τη ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας; Επιστρέφουν τα παιδιά νωρίτερα από το σχολείο;

Είτε βρίσκεστε στον καναπέ του σπιτιού σας είτε στην άλλη άκρης της γης, μπορείτε να ρυθμίσετε και να παρακολουθήσετε την θερμοκρασία του προσωπικού σας χώρου με τον «Έξυπνο» Θερμοστάτη «Smarther with Netatmo», με ενσωματωμένο Wi-Fi, από το smartphone σας, μέσω της εφαρμογής Home + Control, ή τοπικά από το θερμοστάτη. Η άνεση και ο έλεγχος του σπιτιού σας είναι πλέον στο χέρι σας αφού με τη σωστή χρήση του «Smarther with Netatmo» μπορείτε να μειώσετε την ενεργειακή κατανάλωση για θέρμανση και να εξοικονομήσετε χρήματα. Με την εφαρμογή δημιουργείτε τα δικά σας σενάρια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της καθημερινότητά σας. Έτσι, από την οθόνη του smartphone σας έχετε τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου σας και του χρόνου λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης όπου κι αν βρίσκεστε!

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε διαφορετικούς θερμοστάτες στο ίδιο σπίτι ή και σε διαφορετικά σπίτια (πχ. Κυρια κατοικία και εξοχική).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!