Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Τέλος εποχής! Η LG έριξε λευκή πετσέτα και σταματάει την παραγωγή smartphones!
[Digital Life]: Τέλος εποχής! Η LG έριξε λευκή πετσέτα και σταματάει την παραγωγή smartphones!

[Digital Life]: Τέλος εποχής! Η LG έριξε λευκή πετσέτα και σταματάει την παραγωγή smartphones!

Ύστερα από πολλούς μήνες συνεχιζόμενων φημών που αφορούσαν το «μέλλον» της LG στην αγορά της Mobile τεχνολογίας, τελικώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η κορεατική εταιρεία και επίσημαανακοίνωσε την απόσυρση της από την εν λόγω αγορά. Με μια λιτή ανακοίνωση της, οι υπεύθυνοι της κορεατικής εταιρείας ανέφεραν ότι πρόκειται για μια στρατηγική τους απόφαση το να αποχωρήσουν από τον εξαιρετικά ανταγωνιστικό τομέα της παραγωγής Mobile συσκευών. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη κίνηση θα βοηθήσει τον κορεατικό κολοσσό της τεχνολογίας στο να εστιάσει καλύτερα σε άλλους τομείς ανάπτυξης όπως είναι οι διασυνδεδεμένες συσκευές, το smart home, η ρομποτική, το A.I., οι τηλεοράσεις και άλλου τύπου B2B λύσεις.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της LG που σηματοδοτεί το τέλος εποχής για τη γνωστή εταιρεία στην mobile αγορά, για τους μήνες που θα ακολουθήσουν πρόκειται να συνεργαστεί με τους επαγγελματικούς εταίρους της και τους προμηθευτές, έτσι ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα. Σε ότι έχει να κάνει με τους εργαζομένους, η LG ανέφερε ότι θα ληφθούν αποφάσεις σε τοπικό επίπεδο. Παρόλα αυτά, ο τερματισμός της παραγωγής smartphones σε σημαίνει αυτομάτως και την πλήρη αποχώρηση της κορεατικής εταιρείας από τον χώρο των τηλεπικοινωνιών, καθώς η τεχνογνωσία που προσέφερε η LG στην αγορά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικά projects που αφορούν ακόμη και το πολύ μακρινό 6G.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!