Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Η TeamViewer ενσωματώνει το Microsoft Teams
[Digital Life]: Η TeamViewer ενσωματώνει το Microsoft Teams

[Digital Life]: Η TeamViewer ενσωματώνει το Microsoft Teams

Η TeamViewer , ο μεγαλύτερος παγκόσμιος πάροχος για απομακρυσμένες λύσεις, ανακοινώνει την ενσωμάτωση του Microsoft Teams , επιτρέποντας στους χρήστες της ΤeamViewer να υποστηρίξουν απομακρυσμένα και λύσεις augmented reality (AR) σε περιβάλλον Microsoft Teams.

“Το να είμαστε παραγωγικοί ενώ δουλεύουμε εξ αποστάσεως δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικό”, λέει ο Alfredo Patron Executive VP Business Development της TeamViewer. “Το Microsoft Teams χρησιμοποιείται από όλους τους τύπους οργανισμών παγκοσμίως για διαδικτυακές συναντήσεις, συνεργασία και πολλά άλλα. Η ενσωμάτωση της απομακρυσμένης πρόσβασης TeamViewer και της υποστήριξης AR θα δώσει στους χρήστες του Microsoft Teams ακόμη περισσότερες επιλογές για συνεργασία και αύξηση της παραγωγικότητας ανεξάρτητα από την τοποθεσία. “

Η πλατφόρμα Microsoft Teams προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών δυνατοτήτων επικοινωνίας και χρησιμεύει ως κόμβος που περιέχει τα εργαλεία που χρειάζονται οι απομακρυσμένες ομάδες για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Τώρα οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή TeamViewer από το Microsoft Teams Apps, να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους στην TeamViewer και να μοιραστούν αμέσως προσκλήσεις TeamViewer για συνδέσεις ή AR με τους συναδέλφους τους σε κανάλια 1 προς 1 ή ομαδικά για να συνεργαστούν και να τα υποστηρίξουν πιο αποτελεσματικά όταν “απλά πρέπει να δεις” ποιο είναι το πρόβλημα. Οι συνδέσεις AR είναι ιδιαίτερα πολύτιμες όταν απαιτούνται φυσικές εργασίες – με το TeamViewer Pilot μπορείτε να “ουσιαστικά” επισημάνετε και να σχεδιάσετε στο οπτικό πεδίο του χρήστη για να δείξετε λεπτομερώς τι να κάνετε, καθώς και να μοιραστείτε αρχεία, να πληκτρολογήσετε και να μιλήσετε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!