Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Sound Blaster PLAY! 4 και τα Conference Calls ποτέ δεν ήταν ευκολότερα!
[Digital Life]: Sound Blaster PLAY! 4 και τα Conference Calls ποτέ δεν ήταν ευκολότερα!

[Digital Life]: Sound Blaster PLAY! 4 και τα Conference Calls ποτέ δεν ήταν ευκολότερα!

Η Creative Technology ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του Sound Blaster PLAY! 4, ενός σε μέγεθος τσέπης USB DAC που έχει ενισχυθεί με νέα χαρακτηριστικά που βοηθούν τους χρήστες να επικοινωνούν αποτελεσματικά. Με το ολοκαίνουργιο SmartComms Kit (για Windows), το Sound Blaster PLAY! 4 έρχεται με μια σειρά από έξυπνες δυνατότητες επικοινωνίας, όπως οι VoiceDetect και Two-way Noise Cancelling που καθιστούν κάθε τηλεδιάσκεψη εύκολη και χωρίς φασαρία για όσους εργάζονται από το σπίτι.

Η νέα λειτουργία VoiceDetect επιτρέπει στους χρήστες να μιλούν ελεύθερα χωρίς διακοπή καθώς η κατάσταση σίγασης αλλάζει βάσει της ανίχνευσης της φωνής – το μικρόφωνο ενεργοποιείται αυτόματα όταν εντοπίζεται η φωνή του χρήστη και τίθεται αυτόματα σε σίγαση όταν δεν εντοπίζεται περαιτέρω ομιλία. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία – την ίδια τη συνομιλία – και όχι στο κουμπί που πρέπει να πατήσουν. Επιπλέον, η εξαιρετική αμφίδρομη λειτουργία ακύρωσης θορύβου λειτουργεί για τη μείωση των ανεπιθύμητων θορύβων στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια διαδικτυακών κλήσεων και στα δύο άκρα – NoiseClean-in για εισερχόμενο ήχο και NoiseClean-out για εξερχόμενο ήχο – έτσι ώστε να ακούγονται καθαρά μόνο οι φωνές των χρηστών σε κάθε συνομιλία.

Παρά το μικρό του μέγεθος, το Sound Blaster PLAY! 4 διαθέτει ισχυρό ήχο, όπως αναμένεται από ένα Sound Blaster, με ανάλυση 24-bit / 192 kHz στα 110 dB για να προσφέρει άμεση αναβάθμιση ήχου, πιο καθαρή και πιο πλούσια από τον βασικό ήχο που διαθέτουν οι συσκευές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!