Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Η σειρά οθονών Philips B Line διευρύνεται με επιπλέον διαδραστικές οθόνες αφής για κάθε χρήση
[Digital Life]: Η σειρά οθονών Philips B Line διευρύνεται με επιπλέον διαδραστικές οθόνες αφής για κάθε χρήση

[Digital Life]: Η σειρά οθονών Philips B Line διευρύνεται με επιπλέον διαδραστικές οθόνες αφής για κάθε χρήση

Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει τις νέες οθόνες LCD με SmoothTouch και αντιθαμβωτική επίστρωση: την οθόνη Philips 172B9TL (43,2 εκ) και την οθόνη Philips 242B9TL (23,8″/60,5 εκ διαγ.).

“Στον σημερινό κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία, οι οθόνες αφής τώρα αξιοποιούνται τόσο καλά που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων: όπου και αν κοιτάξετε στις μέρες μας, μπορείτε να δείτε συσκευές με τεχνολογία αφής να χρησιμοποιούνται έμπρακτα (εμπόριο, μεταφορές, φιλοξενία, εκπαίδευση, υγεία…). Η παγκόσμια αγορά για Οθόνες Αφής εκτιμάται ότι θα αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 7,5% κατά τα επόμενα 7 χρόνια, φτάνοντας τα US $100,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027(1) ” αναφέρει ο César Acosta, Product Manager Europe MMD Monitors & Displays. “Με σκοπό να πετύχουμε το μέγιστο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας, διευρύνουμε την οικογένεια των οθονών αφής για άψογες και παραγωγικές εμπειρίες”.

Ανθεκτικές οθόνες για αλληλεπίδραση με άνεση

Οι νέες οθόνες διαθέτουν τη λειτουργία SmoothTouch, που σημαίνει ότι η οθόνη χρησιμοποιεί τεχνολογία αφής προβεβλημένης χωρητικότητας 10 σημείων για ομαλή απόκριση. Η επικάλυψη γυαλιού εξασφαλίζει προστασία από γρατσουνιές έως και 7Η. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για ορισμένους κλάδους όπως λιανικό εμπόριο, σούπερ μάρκετ, logistics και HoReCa, όπου χρειάζονται μια αξιόπιστη και ανθεκτική λύση αφής όπου θα λειτουργούν οι εφαρμογές τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!