Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Σας ενοχλούν οι διαφημίσεις στο YouTube; Εάν ναι, προετοιμαστείτε γιατί θα… πυκνώσουν!
[Digital Life]: Σας ενοχλούν οι διαφημίσεις στο YouTube; Εάν ναι, προετοιμαστείτε γιατί θα… πυκνώσουν!

[Digital Life]: Σας ενοχλούν οι διαφημίσεις στο YouTube; Εάν ναι, προετοιμαστείτε γιατί θα… πυκνώσουν!

Σίγουρα δεν είναι λίγοι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία χρήστες του YouTube, οι οποίοι «λησμονούν» τις παλιές καλές εποχές που η γνωστή πλατφόρμα προβολής video content δεν γνώριζε τι σημαίνουν… διαφημίσεις. Δυστυχώς για κάποιους, αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς είναι στην πολιτική του YouTube να παρεμβάλλει διαφημίσεις ανάμεσα στα videos του για εκείνους που δεν έχουν επιλέξει την premium έκδοση της πλατφόρμας.

Εάν λοιπόν μισούσατε τις διαφημίσεις στο YouTube και τις θεωρούσατε… ενοχλητικές, μάλλον σας έχουμε άσχημα νέα, καθώς όπως έγινε γνωστό από τα τέλη Ιουλίου στα videos που ξεπερνούν τα 8 λεπτά θα μπορούν να παρεμβληθούν ενδιάμεσες διαφημίσεις (mid-roll ads). Αυτή η αλλαγή θα συμβεί για όλα τα videos, τόσο αυτά που θα ανέβουν στο YouTube, όσο και σε εκείνα που είναι ήδη ανεβασμένα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν τα mid-roll ads αφορούσαν σε videos που η χρονική τους διάρκεια ήταν 10 λεπτά και άνω. Αυτή η κίνηση, ενδέχεται να προβληματίσει και τους δημιουργούς από τη στιγμή που οι διαφημίσεις σε πολλές περιπτώσεις αποσπούν από το περιεχόμενο ενός video.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!