Σάββατο, 15 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Samsung Galaxy SmartTag+: Χαμενα αντικείμενα; Ποτέ ξανά!
[Digital Life]: Samsung Galaxy SmartTag+: Χαμενα αντικείμενα; Ποτέ ξανά!

[Digital Life]: Samsung Galaxy SmartTag+: Χαμενα αντικείμενα; Ποτέ ξανά!

Η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Galaxy SmartTag+, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα από 23 Απριλίου και σε Κύπρο από τα τέλη Απριλίου(1) . Το Galaxy SmartTag+ διαθέτει τεχνολογίες BLE (Βluetooth Low Energy) και UWB (ultra-wideband), ώστε να μπορεί να εντοπίσει την τοποθεσία με μεγαλύτερη ακρίβεια(2) . Επίσης, χρησιμοποιεί τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) για να καθοδηγήσει οπτικά τον χρήση προς την κατεύθυνση που βρίσκεται το χαμένο αντικείμενο, μέσω της κάμερας του smartphone του(3) .

Εύκολη εύρεση των αντικειμένων προς αναζήτηση

Το Galaxy SmartTag+, η νεότερη έκδοση του Galaxy SmartTag της Samsung, μπορεί να συνδεθεί με διάφορα αντικείμενα που θεωρούνται χρήσιμα, όπως ένα σακίδιο ή ένα μπρελόκ, ώστε να μπορούν να εντοπιστούν εύκολα και με ακρίβεια μέσω της υπηρεσίας SmartThings Find στη συσκευή Galaxy(4) .

Οπτική καθοδήγηση για τον εντοπισμός των αντικειμένων με νέα τεχνολογία ARFinder

Καθώς το Galaxy SmartTag+ διαθέτει BLE και UWB, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί AR τεχνολογία για να βρει τα αντικείμενα που αναζητά. Σε smartphone με δυνατότητα UWB, όπως το Galaxy S21+ ή το S21 Ultra, η τεχνολογία AR Finder τον καθοδηγεί μέσω μιας εύχρηστης επιφάνειας διεπαφής, στην οποία φαίνεται πόσο μακριά βρίσκεται από το Galaxy SmartTag+, δείχνοντάς του τη σωστή κατεύθυνση. Και αν έχει ρυθμιστεί να εκπέμπει ηχητικές ειδοποιήσεις υψηλής έντασης, ακόμη κι αν το χαμένο αντικείμενο βρίσκεται σε ένα σημείο που δεν φαίνεται, θα μπορέσει να το βρει από το δυνατό ήχο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!