Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: H Samsung φέρνει το μέλλον πιο… νωρίς! Neo QLED, MicroLED και σειρά Lifestyle αλλάζουν τον τροπο που αντιλαμβανόμαστε την TV!
[Digital Life]: H Samsung φέρνει το μέλλον πιο… νωρίς! Neo QLED, MicroLED και σειρά Lifestyle αλλάζουν τον τροπο που αντιλαμβανόμαστε την TV!

[Digital Life]: H Samsung φέρνει το μέλλον πιο… νωρίς! Neo QLED, MicroLED και σειρά Lifestyle αλλάζουν τον τροπο που αντιλαμβανόμαστε την TV!

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τις νέες σειρές τηλεοράσεων Neo QLED, MicroLED και Lifestyle για το 2021, κατά τη διάρκεια της πρώτης εικονικής διοργάνωσης First Look, ενόψει της έκθεσης CES 2021. H νέα σειρά υπογραμμίζει τη δέσμευση της Samsung στην προσβασιμότητα, τη βιωσιμότητα και την καινοτομία, με νέες εξελίξεις που βοηθούν στον επαναπροσδιορισμό του ρόλου της τηλεόρασης στα σπίτια των καταναλωτών.

«Τη χρονιά που πέρασε είδαμε τον καίριο ρόλο που διαδραμάτισε η τεχνολογία και το πώς μας βοήθησε να συνεχίσουμε τις ζωές μας και να παραμείνουμε συνδεδεμένοι», δήλωσε ο JH Han, President του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Η δέσμευση μας για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους συμβαδίζει με την αδιάκοπη επιδίωξή μας για καινοτομία που θα απαντά στις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές ανάγκες: από τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στα προϊόντα μας μέχρι τη διάθεση μιας σειράς λειτουργιών προσβασιμότητας και την παροχή μιας απαράμιλλης εμπειρίας προβολής που ταιριάζει στον τρόπο ζωής του κάθε χρήστη».

Ένα μέλλον με βιωσιμότητα και προσβασιμότητα για όλους

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, η Samsung θα ξεκινήσει το εγχείρημα «GoingGreen», συντονίζοντας τις δραστηριότητες του επιχειρηματικού τομέα των τηλεοράσεων, μέσω των ακόλουθων προγραμμάτων μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας:

  • Μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης: Η Samsung θα επιχειρήσει να μειώσει συστηματικά το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα κατά την κατασκευή τηλεοράσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!