Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: realme: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone που φτάνει τα 50 εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων
[Digital Life]: realme: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone που φτάνει τα 50 εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων

[Digital Life]: realme: Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone που φτάνει τα 50 εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων

Η realme, η νέα και trendsetting εταιρεία τεχνολογίας, χρίστηκε από την Counterpoint για το Q3 του 2020 ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα που έφτασε το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων πωλήσεων smartphone. Δίνοντας έμφαση στους νέους που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτικού της κοινού, η realme κατάφερε να ξεπεράσει τους παγκόσμιους ανταγωνιστές της σε μόλις εννέα τετράμηνα. Εκτός από αυτό το ορόσημο, η realme κατέγραψε το ιστορικό νούμερο των 14,8 εκατομμύρια τετραμηνιαίων αποστολών/μεταφορών (shipment) και αναδείχθηκε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα στον κόσμο με αύξηση 132% QoQ το Q3, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των αναλυτών.

Σύμφωνα με το Counterpoint, ο ρυθμός αύξησης του όγκου των αποστολών/μεταφορών αντιπροσωπεύει την «δυναμική ανάπτυξη μεταξύ των μεγαλύτερων παγκόσμιων εταιρειών». Η realme κατάφερε να φτάσει τις 50 εκατομμυρία πωλήσεις, διότι είχε μεγάλη επιτυχία στο παγκόσμιο νεανικό κοινό, με αυτό το τμήμα των χρηστών να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της πελατειακής της βάσης. Η realme έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά των νέων παγκοσμίως, δεδομένου του πόσο διαφορετική είναι αυτή η ομάδα χρηστών παγκοσμίως. «Η realme έγινε ένα από τα κορυφαία 5, ή ακόμα και τα κορυφαία 3, brand στις βασικές του αγορές, όπως η Ινδία, η Ινδονησία, το Μπαγκλαντές, οι Φιλιππίνες και ορισμένες άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας», λέει ο αναλυτής της έρευνας Abhilash Kumar στο Counterpoint.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!