Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Realme και Dimensity chipsets! Μια δυνατή συνεργασία γεννιέται!
[Digital Life]: Realme και Dimensity chipsets! Μια δυνατή συνεργασία γεννιέται!

[Digital Life]: Realme και Dimensity chipsets! Μια δυνατή συνεργασία γεννιέται!

Με την κυκλοφορία του νέου, κορυφαίου chipset για smartphones, 5G Dimensity 1200 της MediaTek, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοινώνει ότι θα είναι από τις πρώτες εταιρείες που θα κυκλοφορήσουν μοντέλο smartphone με το τσιπ Dimensity 1200, χτίζοντας έτσι ένα ισχυρό προϊοντικό portfolio με κορυφαία μοντέλα. Στηριζόμενο στη συνολική βελτίωση της απόδοσης του Dimensity 1200 για το δίκτυο 5G, της Τεχνητής Νοημοσύνης, της κάμερας και των παιχνιδιών, το top smartphone της εταιρείας έρχεται να προσφέρει μια συνολικά ανώτερη εμπειρία 5G για όλους τους χρήστες.

Ο ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Sky Li ανέφερε σχετικά πως «η realme διατηρεί στενή συνεργασία με την MediaTek από το ξεκίνημά της. Ως η εταιρεία που κατέστησε το 5G πραγματικά προσιτό για όλους, η realme έχει δεσμευτεί να προσφέρει smartphones 5G με σχεδιασμό που διαμορφώνει τις νέες τάσεις στη βιομηχανία και απόδοση που κάνει πραγματικά άλματα σε σχέση με τις υπάρχουσες τεχνολογίες, προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία για τους χρήστες σε όλον τον κόσμο. Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην απόδοσή μας στην αγορά και στη διαμόρφωση της φήμης μας, η οποία ολοένα και εξαπλώνεται στις αγορές παγκοσμίως. Το 2021, η realme θα είναι από τις πρώτες μάρκες που θα λανσάρουν ένα μοντέλο smartphone εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά του κορυφαίου τσιπ 5G New Dimensity, ενώ θα συνεχίσει τη στενή της συνεργασία με την MediaTek για την προώθηση της δημοτικότητας του δικτύου 5G και την ακόμα πιο ευρεία πρόσβαση όλου το κόσμου σε αυτό».

Αυτή τη φορά, η MediaTek κυκλοφόρησε το κορυφαίο chipset 5G Dimensity 1200 με την προηγμένη τεχνολογία 6nm, η οποία προσφέρει ακόμη πιο ισχυρή απόδοση αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, διατηρώντας ηγετική θέση στην τεχνολογία 5G και δημιουργώντας μια απρόσκοπτη εμπειρία για κάθε μέρος και στιγμή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!