Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Razer Anzu – Νέα πανίσχυρα smart glasses για τους fans της υψηλής τεχνολογίας!
[Digital Life]: Razer Anzu – Νέα πανίσχυρα smart glasses για τους fans της υψηλής τεχνολογίας!

[Digital Life]: Razer Anzu – Νέα πανίσχυρα smart glasses για τους fans της υψηλής τεχνολογίας!

H Razer μπορεί να έχει κάνει το «όνομα» μέσω των γνωστών gaming περιφερειακών της, ωστόσο κατά καιρούς την έχουμε δει να παίζει και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, η γνωστή εταιρεία πρόσφατα παρουσίασε τα Anzu, τα νέα πανίσχυρα smart glasses της, τα οποία μάλιστα μπορούν να χρησιμεύσουν και ως headphones! Τα Anzu έχουν αρκετές ομοιότητες με τα Echo Frames, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν και το ευθέως ανταγωνιστικό προϊόν στην πρόταση της Razer, ωστόσο φαίνεται να είναι λιγότερο κομψά και ελάχιστα πιο βαριά.

Ακολουθώντας μια παρόμοια σχεδιαστική φιλοσοφία με τα Echo Frames, τα Anzu διαθέτουν touch controls σε ένα πλευρικό panel, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη τους να ορίζει και να διαχειρίζεται τα μουσικά κομμάτια του, να δέχεται ή να απορρίπτει κλήσεις, να ενεργοποιεί τον virtual assistant ή να θέτει σε λειτουργία το gaming mode. Παράλληλα, διαθέτουν customized Bluetooth 5.1 συνδεσιμότητα με Latency στα 60ms για να αποτρέπουν το audio stuttering, με τη Razer να υποστηρίζει ότι τα έξυπνα γυαλιά της διαθέτουν αυτονομία στις 5 ώρες και περίπου δύο εβδομάδες σε stand-by, σε περίπτωση που ο χρήστης τους δεν τα χρησιμοποιεί καθόλου.

Επιπλέον, διαθέτουν και omnidirectional μικρόφωνο για καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ οι εργοστασιακοί φακοί τους μπορούν να περιορίσουν το βλαβερό μπλε φως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!